For noen sokker!!

Designet av Mia Dehmer / VickeVira

 

…og FOR noen farger!! Blir jo faktisk ganske så salig her eg sitter! Det er bare å rote rundt i garnhylla på jakt etter farger!! Tynt ullgarn er tingen, sånn typ Opaltykkelse, dvs ca 210 m pr 50 gr. Samtidig plukker du med deg de tynne strømpepinnene og inntar go`stolen 🙂 Så ja, dette kan da virkelig bli en deilig søndag! At det regner ute øker jo bare strikkelysten og farger som dette bare “gjøøør” dagen uansett vær og vind 🙂 Farger gjør oss glad!

 

RIAD SOCKS 
Bildet over
Str liten og stor
Svensk Strikkeoppskrift

 

 

 

 

 

Designet av Mia Dehmer / VickeVira

 

Bare det at man tar seg tid til en Latvisk flette eller 2 er jo helt herlig ♥ Selv om sokkene mest sannsynlig ligger inn under buksekanten så er det godt å vite at fine detaljer finnes, selv om det bare er på et par sokker 🙂
De er vel verdt den extra innsatsen.

 

ORIENTAL SOCKS
Str liten og stor
Svensk strikkeoppskrift

 

 

 

 

 

Designet av Mia Dehmer / VickeVira

 

Dette er jo en fargeeksplosjon av de sjeldne! Ahaa her bobler man fort over av energi
og eg kjenner at minst 1 par sokker MÅ inn øverst på lista ASAP!

 

ABRACADABRA SOCKS
Str liten og stor
Svensk strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

Tja, vet ikkje helt eg, men en ting er sikkert; Det er ganske mye eg skal slutte å bry meg om. Når det kommer til noen settinger, ikkje bare her i bloggverden, men også ellers er det “farlig” å være uenig. Er man ikkje enig, ja da er man sjalu, syk av misunnelse, elsker å kritisere andre og alt dette gjør man, eller ER man, fordi man kun ønsker å fremheve seg selv. Eg får tydeligvis bare en fin dag om eg vrenger mainnskiten min over andre.

Dessuten er mine motiv for hva eg gjør overhodet ikkje edle, neida, for det eg driver med er trakassering, mobbing, rakker bare ned på andre og med det er eg lavmål.

Dette beviser bare nok en gang at “noen” kan ture på akkurat som de ønsker, men fordi om man har flertallet i fanskaren betyr det likevel ikkje at det er RIKTIG! Eg tror noen må ta på seg redaktøransvaret for sitt eget “verk”.

Jaja så lenge eg selv vet hva eg holder på med, og ikkje minst hva eg står for,
er planen min å ha en Strålende Søndag 🙂 Det ønsker eg også deg 🙂

 

 

KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

7 kommentarer

Siste innlegg