Fortsatt de fineste! – Strikkeoppskrifter

Designet av Kajsa Vuorela Fredriksson

 

Selv om eg ikkje har noen tøfler av denne typen selv så syns eg fortsatt det er noe av det fineste! Har strikket flere, men de fløy rimelig fort ut og bort fra strikkepinnene mine…Det er nå en glede det også da! Ennå får eg spørsmål om Uppsala Slippers som eg har postet flere ganger her på bloggen. Da eg postet de første gang var de gratis, det er de ikkje lenger, og ikkje er de på annet språk enn engelsk. Eg oversetter heller ikkje oppskriften. Oppskriftene i dette innlegget er nå i allefall på svensk, noe eg vil tro er enklere?

 

TOFFELN SKOGSTJÄRNA
Bildet over
Str 37 til 42
Svensk strikkeoppskrift

 

 

 

 

Designet av Kajsa Vuorela Fredriksson

 

Begge disse variantene er strikket i rent ullgarn, f.eks 3-tråds fra Rauma. De eg strikket ble ganske “kompakte”
og har levd lenge, men for sikkerhetsskyld kan du jo dra med deg en forsterkningstråd i hælpartiet f.eks. Hadde eg eid ei hytte ville eg hatt en kruv med mange slike par opp i – Klart til bruk for gjestene.
Det er jo også en suveren Hyttegave!

 

ELVE SLIPPERS
2 Størrelser
Svensk strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

Er litt sur her på morrakwisten! Ja eg visste elektrikeren skal komme i halv 9-9 tiden og nei eg har 0 problem med å stå opp, er oppe før det hver dag…Men…Først våkner eg i 6 tiden av av vinduet på soverommes lukkes og der med steg temperaturen minst til 30 gr rimelig kjapt, legger hodet omtrent i vinduskarmen for å få luft…Blir så ristet
i klokke 7: “Du må stå opp for elektrikeren kommer….!” Ka F…..! Eg hadde alarmen på kvart over 8 for eg skulle jo bare stå opp og være våken før han kommer…Jaja var jo ikkje snakk om at eg fikk sove mer
så da var det bare å komme seg på beina!

Nå sitter eg jo bare her å gjesper….4 t søvn er ikkje nok…Skal ut på runden for mor mi også så eg hadde trengt de 2 timene eg ble snytt for! Selv om det båser skal eg ikkje klage på været; 19 gr er fint det og eg håper blomstene ute kose seg 🙂 Snart blir det sylteagurker for det kommer til å bugne i drivhuset!

 

 

 

LAG DEG EN GOD DAG
(Eg må nok ha meg en kwil senere…)

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg