~ Fredagsmiddag ~

 

Det er nok de som sikker fnyser litt nå hehe Garantert pga osten i venstre hjørnet?
Bare et helt annet tips ang den osten, prøv den på en pepperkake! Oooh Myyyy!

Dette er en heavy middag fordi en stor ingrediens er kremfløte, da blir det ganske tungt da vettu og når du i tillegg blander inn en hel ost, vel...DA blir det heavy *ler* Men HEKKAN dette er digg! Når eg lager dette sier bare at me skal ha “Ravioli” til middag og alle vet hva som gjelder. Aldri en dråpe igjen!

 

 

 

 

Vanligvis er det denne pakken ⇑ eg har kjøpt i alle år. Eg har alltid syns den var dyr, men sist gangen eg kjøpte den kostet 1 pose hele 90 kr!!! Det e d syyygaste – spesielt siden me trenger 2 poser når eg lager denne middagen! Så vel, etter siste kjøp gikk det leeenge, ja nesten litt for lenge uten at me hadde
Ravioli til middag….Helt til eg ramlet over...

 

 

 

 

….Disse ⇑ på Kiwi!! Nei, det er ikkje Ravioli, men Tortelloni, same same. Selve pasta`n er jo den samme – fersk
og god. I Raviolien på det andre bilder inneholder 4 oster, denne Tortelloni`n inneholder 5 oster så allerede der vinner den galant! Men vettu hva den koster?? Det er akkurat like mange gram i begge posene….30 kr!!! YES!! Dvs 60 kr for meg siden eg kjøpte 2 pakker mot tidligere hvor eg da betalte 180 for 2 stk!! ÅSSÅ SMAKER DET SÅ OG SI HELT LIKT! Jaja nå skal eg uansett fortelle deg hvordan eg lager min “Ravioli”. Det er sikkert minst 100 måter å lage/spise Ravioli på, men dette er som sagt favoritter hos oss.

Det første du starter med er å hakke så mange fedd hvitløk du liker, eg brukte 5 store. Ikkje press den, men hakk
i bittesmå biter. En medium stor løk, skjær og hakk i småbiter. Ta en liten klatt med smør i steikepanna (Eller litt Rapsolje) og ha begge løktypene opp i, ikkje la de bli brune —> KUN lett blanke 🙂 Det tar bare 2-3 minutter. Hell så opp i 2 kvart med kremfløte (Ikkje matfløte, men den orginale) Når fløten bobler har du opp i en helt Castello Orginal Blå, eller en Roquefort, alle etter smak og behag – eller pris 🙂 La osten smelte helt mens fløten bobler i vei, når alt er smeltet tømmer du opp i 2 bokser med Tortelloni, eller Ravioli – Du bestemmer 🙂 Eg har opplevd av både Ravioli`n og Tortelloni`n åpner seg om de kokes for hardt, så eg skrur ned plata,
setter på lokket og lar den stå typ 5-6 min. De skal være myke.

Ved siden av har me som regel hvitløksbrød. Bruker da typ billige Baguetter fra Kiwi, mener det er First Price sine? Eller du kan bake en deilig focaccia Uansett, deler de i 2, har på forhånd blandet masse hvitløk, salt og pepper sammen med olje. Pensle godt og la de stå ca 10 min på 200 gr. De skal bli gylne. Eg er liker godt å ha litt salat on the siden, det brekker litt på “tyngden” av maten, you know meg og kremfløte – itje bra gitt 🙂

 

 

 

 

Deilig deilig! Lag den neste gang du vil imponere
med en enkel og god middag 🙂 F.eks i kwell?

 

 

 

FINE FREDAG,
DIGG INN!

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

0 kommentarer

Siste innlegg