Ganske enkelt…

Designet av Sarah Christine Design

 

Helt enkelt og egentlig intet mer enn det! Eller? Selv om de er utrolig enkle er de faktisk også noen av de beste! Trenger jo ikkje alltid være så avansert og “flott” (alt etter hvilket øye som ser vettu), noen ganger er det faktisk det enkleste som er både det fineste og det beste 🙂 Akkurat som disse fingerløse hanskene her. Tillat deg å strikke mange – Bare til deg selv! Ja du vet, et par til hver jakke slik at det matcher 🙂 Enkle å putte i veska, i lommene, kanskje et par i hanskerommet? Vet jo aldri når behovet for et par popper opp, dessuten er det fine og praktiske gaver. Ofte når eg strikker så pass enkle ting så legger eg kanskje litt mer i selve garnet. Nei da, det trenger ikkje være det dyreste garnet, men kanskje et garn du har spart på? Ja, et garn som bare passer helt perfekt til et par enkle hansker 🙂 Flerfarget garn “gjør” seg jo veldig bra her-bare for å gjør litt mer ut av det hele.

Dessuten er det et snertent lite prosjekt som er enkelt å snappe med seg ut dørene når du skal sitte på bussen, foreldremøte, venterom etc. Rett og slett et prosjekt som strikker seg selv mens du får gjort alt det andre.
Jepp, fullstendig genialt og ikkje minst er det flott til Julegave og DU rekker å strikke mange…
GANSKE mange! Bare prøv 🙂

 

 

Designet av Sarah Christine Design

 

Garnet som er brukt er ca 400 m pr 100 gr og strikkefastheten er 28 m, prøv deg frem hvilken pinne du trenger for å fixe det 🙂 Eg tenker jo PANG på Opalhylla mi!! Herregud, den hylla er jo omtrent FREDET og vel så det! På tide å sprette et nøste kanskje?? Å du salige fred eg kjenner eg blir anpusten bare av å tenke på det!!
*Hvor er brødposen, kjenner eg hyperventilerer*

Vettu hva? Legg opp til 15 par du, KOS deg og bare NYT dagen! Rett og slett 🙂

 

 

CHILKAT
Bildene over

 

 

* * * *

Midt i uka gitt og jammen vet hva denne dagen bringer? KAOS? Det er i allefall mer enn nok å sette fingrene i om eg orker!! Sitter egentlig bare å GLEDER meg som en unge til eg kan PYNTE og dandere på det “nye” kjøkkenet vårt! Fy søren eg skal KOSE meg! Gleder meg enda mer til me får de nye kombiskapene i hus! JuHuuu Jepp, eg fikk en crazy idé vettu om å kjøpe 2 stk! Har alltid drømt om et dobbel, eller extra bredt kjøleskap, men siden det ikkje finnes så bredt som EG vil ha må me kjøpe 2 *ler*. Snur døra på det ene så blir det som å åpne opp et digert et, skjønner? Ønsker å ha kombi for å ha noe av frysevarene lett tilgjengelig på kjøkken og så skal fryseskapet på vaskerommet erstattes med en sånn middelsstor fryseboks. Da kan kalkuna til jul og påske bo der uten at Ali må knekke brystet på den for at den skal passe i en skuff. Ikkje minst kan jo Ali kjøpe flere lammelår
uten å tenke på plassen. Det blir så bra!

Planen til Ali i dag er å få ferdig parketten og etter det blir det vel gjerne platene på veggen vil eg tro, ja og lister!! Ååå de evige listene gitt…Nei vettu? Eg tror jaggu dette blir bra eg. Ali har jo allerede begynte å lufte planene for vaskerommet…Men etter det trooor eg me er ferdig!? Hmm Ali har nevnt soverommet vår også, men eg ORKER ikkje tenke så langt. Eneste eg har sagt i forhold til det er at eg vil ha et MØRKT soverom…? Har alltid hatt lyst på helt lyst, men det var før eg så en spesiell mørk blåfarge (Vet ikkje hva den heter ennå).
Akkurat nå er det den eneste eg vil ha selv om me har LITE soverom!

Egentlig burde eg hatt meg en 100% strikkedag i dag! Eg trenger å komme noe lenger avgårde med denne genseren min! Gradene synker ute og behovet for en deilig alpakkagenser øker for hver eneste dag! Burde også kommet meg i dusjen bare for å få en enda bedre start på dagen. Vet IKKJE hva eg har gjort, men vondt i venstre “hofte”, ja det har eg! Det er neste som et lynnedslag hver gang eg vrir meg eller bøyer meg….Isjas eller??
Har smørt meg med Voltarol Forte et par dagen, men kan ikkje kjenne at det hjelper noe særlig…Jaja, tar meg en kopp kaffi til eg mens eg spekulerer ut en plan for dagen 🙂

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
SKJØNN ONSDAG

 

 

 

 

 

Go`klem fra den evig optimistiske Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg