Gøyal Teknikk og Flott Teppe

Designet av Lindsey George/ Test and photo by: [TheLaughingLion](/people/TheLaughingLion) © Lindsey George

 

Det er ganske utrolig hvor mye flott man kan hekle ved hjelp av Mosaic teknikken! Kan du den ikkje så kan eg fortelle at den slettes ikkje er vanskelig 🙂 Du finner en Nybegynner Guide Her på YouTube og HER – Var jammen ikkje så lett å finne norske, men du vil jo skjønne ut i fra filmene vil eg tro. Når har du har knekt koden står du rimelig fritt hva angår mønster, tegne selv er jo en flott mulighet 🙂 Prøv og feil, beste måten å lære på.

Teppe på bildet over gikk rett hjem hos meg, dette har vært mine farger i alle årsukk

 

 

 

Designet av Lindsey George/ Photo and test by: [JenneCrow](/people/JenneCrow) © Lindsey George

 

Dette var også lekkert i fargene! Ååå F R I S T E L S E R! Drømmen er jo å bare fylle en kurv med alle de fargene du elsker og i minst den beste heklenåla i samlinge, og så bare NYT! Mmm deilig!

 

PEAKS
Bildene over
Valgfri størrelse

 

 

* * * *

 

 

 

Selv om det kun mangler en blomst i denne krukka vil eg nå si meg ferdig med uteområdet hos mor mi 🙂
Tok siste rest av beplantning i dag, etter handlingen. Som en finish hang eg opp 14 Sommerfugler over alt både ved inngangen og ute på terrassen 🙂 Ved innkjøringa hos mor mi har hun en stor murvegg hvor hun har lagt “kamp”steiner nede langs kanten. I dag la en duk bakom steinene (Du kan se det på Snapchat/vibbedille) tømte en sekk jord bakom der. Etter råd fra Gartneriet valgte eg en pose med Nemesia og Hverdagsblomst frø, blandet de

i et glass (!!) og bare strødde alt i jorda – Nå blir det virkelig spennende å se om ideén funker! Det blir i så fall flott mot den hvite murveggen 🙂 Mor mi er lykkelig og da blir eg glad 🙂

Vel hjemme igjen tok eg en runde på egen terrasse, det er litt terapautisk å gå rundt å gnipe visne blomster og vanne. Men, eg kjente at nå var eg sliten og ikkje minst avdelt i ryggen – Ble rimelig kvalm så eg krøp godt under dyna og sov en litt lang time 🙂 Sto opp i 19 tiden og er nå klar for en rolig kwell i go`stolen med strikketøyet.
I morgen blir det frisør + eg skal hente en liten pakke på posten og DA har eg nytt hobbystash som eg skal eksperimentere med i helga!

 

 

KOS DEG
OG HA EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg