Gratis Sokkeoppskrift – Berre Lekker!

Designet av Debbie Ford

 

Noe er virkelig søtere enn alt annet, f.eks disse sokkene! Kjente en litt sånn “Må-Ha” følelse knirke seg i vei til overflaten….Å ja da, selvfølgelig har eg disse fargene liggende her på hylla, men eg tror nok likevel ikkje det blir strikket sokker på denne siden av jul…Sukk…I Wish! Om du ikkje er glad i det sukkersøte, kjør på med 2 flotte kontraster! Lime og Lilla er stilig! Eller oransj og lilla, da har du i allefall noen skikkelig oktobersokker hvis man liker halloween 🙂 Eg har forøvrig pyntet til Halloween(!!!) Har planer om å lage noe nytt også, hvis eg får tid!!

 

 

 

Designet av Debbie Ford

 

Min type hæl, forsterket og veldig lekker! Skal ikkje så mye til ser du 🙂 Garn og pinner er tynt så klart —> 360-400 m pr 100 gr og pinnenummer 2,25 mm —> Nyyydelig spør du meg 🙂 Om du ikkje har planer for sokker akkurat nå plukk i allefall med deg oppskriften. Et tips er jo lekre sokker til noen i julegave, blir sjeldent feil det der.

 

COTTONTAILS SOCKS
Bildene over
Str Voksen (S – M -L)

 

 

 

* * * *

 

 

 

Jaggu kom eg meg tidlig opp i dag, ca kl 8 våknet eg stående ved siden av senga med tidenes leggkrampe! Jadda, nydelig start på dagen det der! AU! Jaja, hadde alarmen på halv 9 uanstett så eg kunne jo bare stå opp, eller dvs ta på pysjen og gå ut av soverommet. Klikket på kaffien før eg valset inn på badet for tannpuss –
Det er det beste om morningen syns eg: Å pusse tennene! Etter at eg fikk proteser i munnen er morgentannpussen den beste!

I dag skal eg ut å farte litt, skal hente Amira i halv 11 tiden for å kjøre henne til flyplassen. Der etter skal eg innom storesøss en tur før eg garatert ramler inn dørene her hjemme for å fortsette monteringen av treperler…Ikkje sant! Det der var jaggu mer tidkrevende enn hva eg trodde….! Trooor kanskje eg må få til å vaske gulvet på Hobbyrommet i dag, har vært ganske slakk på det området de siste ukene…..i går ble liksom sokkene mine litt for skitne der inne MoHaaa

Uansett! Eg har en Give Away her på bloggen som du bør få med deg!
Svipp innom HER og bli med 🙂

 

 

 

KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg