Har du startet på Julekalenderen? -Trenger du gode tips?

 

Eg tuller ikkje, men hekkan eg gleder meg til jul! Det gjør eg jo hvert år, men allerede nå begynner det å krible! Egentlig burde eg kanskje gruet meg til jul pga mor mi, men eg tror dette skal gå fint. Noe eg er flink til er å legge planer frem i tid som eg kan glede meg til og det har eg gjort da vettu! Det pleier gå litt over støvleskaftene når eg setter i gang å bake i desember, mye av grunnen har vært fordi eg også har bakt til mor mi – Hun trenger ikkje halvparten av det hun får, men eg har fikset det til sånn at hun kan dele med venninnene sine og det er kos. Planen min i år er å finne andre måter å “kvitte” meg med baksten på og eg vet hvor en
del av det skal leveres i år, eller sendes 🙂

Dessuten gleder eg meg til å shoppe til Pakkekalenderene! Jadda, eg lager 3 stk vettu – Har jo fått meg en kjekk svigersønn som er det 3. Han og Amira fikk en store trekasse i fjor med 48 gaver – Inner10`er det vettu.

 

 

 

 

…og Dib sin henger eg jo opp i taket her i gangen 🙂 Når eg skal handle til kalenderene pleier eg som regel starte på Normal fordi der er det en del nyttig (Les: Såper, vaskemidler, snop, kaffi etc) som de alle 3 bruker, i fjor ble det også shoppet kjekke ting på Ikea og det går nok sikkert i samme tralten i år også. Håpet og planen min er
å komme i mål med pakkene denne måneden faktisk – Om mulig!
Det hadde vært herlig, greit med hva som er gjort liksom 🙂

Om du lager, hver lager du kalendere til? Barn? Barnebarn? Venninne? Partner? Strikkevenn? Vel, da har eg jo noen egoistiske tips til deg MoHaaa Det er ikkje tull at det begynenr å blir litt mye her på Hobbyrommet ser du.
Eg har en god del ting som kan være kjekke både for store og små + selvfølgelig de perfekte tingene om du skal lage en strikkerelatert julekalender Ho Ho Ho

 

Sjekk ut her om du vil:

GØY!

NØDVENDIGE DIBBEDITTER!

PYNT OG FORNUFTIG

FINT!

STRIKKEMARKØRER

VESKEPYNT

STRIKKEFISK

PERLER

 

 

 

 

Utenom mine egne ting kan eg virkelig anbefale å ta turen innom SILVER-FOX – Der er det mye flott, lekkert, morsomt, på kanten og fornuftig som kan passe i en pakkekalender 🙂 Eg lover!

 

 

 

 

Vel, det er bare å prøve å starte med å tenke på jul om ikkje annet, men plutselig ramler den rett i hodene på oss. Greit å være litt forberedt, eller i bestefall i forkant! Ho Ho

Ok, nå skal eg fortsette å steke knapper og pakke knapper….The story of my life gitt…

 

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

6 kommentarer
    1. Hei. Jeg har i maaaange år laget pakkekalender til mannen min. Nå er han 60 år, men synes det er like stas hvert år
      Selve kalenderen sydde min mor til meg i 1968, da var jeg 5 år. Pga alder og tilgang til gaver har jeg et tema hvert år. Det han være sokker, lommetørklær, håndkrem etc.. Dette utgjør basis i kalenderen. I tillegg kommer de faste mistenkte.. Kinobillett til ham en dag, og til følge en annen dag. Advent lys den 1. Til nød kan det være en sjokolade, men det er sjelden. Jeg storkoser meg med å planlegge, handle og pakke inn gaver. 👍 Galskap å lage pakkekalender til mannen min? Nei, absolutt ikke. Glede for ham, glede for meg 🥰.

    2. Broderte julekalender i gave til venninna, og året etter måtte jo oppfølgingsspørsmålet bli: vi skulle ikke bare bytte kalenderpakker, da ???

      Og sånn ble det 😂. Vi holder det billig og smått, da – siden pakkene henges på kalenderen. Nå har vi holdt på i årevis 😊, men gavene samles opp i løpet av hele året. Må nesten det, når innholdet skal være smått og billig. Gleder meg nesten mest til å pakke 24 gaver, møtes på kafé og spise noe godt – så hjem og henge opp alle pakkene!

Siste innlegg