Hva ville du strikket?

Reklame | Dale Garn - House Of Yarn

 

En fredag kan vel neppe bli særlig bedre, eller hva? Hentet ei rimelig stor eske på posten i dag når me var ute
å handlet. Eneste eg ville da var jo å bare komme meg hjem! Men men, måtte fint være med å handle ferdig…
Ååå for en pakke ♥ Har sagt det mange ganger og sier det igjen; Blått er ikkje helt min farge,
men slike jeansblå farger begynner eg å bli rimelig svak for!

 

 

 

 

Garnet er i en klasse for seg selv (Min mening selvfølgelig!) Eg har DISSE DISSE og DISSE sokkene i Alpakka Forte og den gang da var eg i tvil om et så mykt garn kunne blir gode og slitesterke sokker, men eg tok rimelig feil! Er de beste sokkene eg har i skuffen. Garnet eg nå skal nyte frem over er Alpakka Forte Classic, tenkte det var bedre (for meg) siden eg skal strikke genser, for dette garnet er en del tykkere. Mer overkommelig i en genser for meg det *ler* Har valgt meg fargene 513 og 519.

I utgangspunktet vurderer eg å strikke Cortina Genseren i ton-i-ton 🙂 Hva ville du strikket i dette garnet med disse fargene? Forslag på andre gensere/jakker som kan egne seg?

 

 

 

 

Før eg skal kose meg med blåfarger skal eg kaste meg over en haug med disse! Sett så deilig? Ja du vet nok kanskje hva som nærmer seg? Iiikkjee sant! Oktober og ROSASLØYFE Eg er sååå heldig og får lov å være Ambassadør så eg kommer til å friste deg halvt ihjel med å komme i gang med en knallrosa genser, jakke eller kanskje ei lue? Et sjerf? Ja hva du vil, kanskje du bare vil nøyer deg med ei rosa stripe på en genser? Hva du vil, helt opp til deg 🙂 Eg har vært “hjemme” hos House Of Yarn flere ganger og eg har SETT de svære hyllene de har hvor det bugner av ferdig strikke RosaSløyfe gensere. Hver gang har eg tenkt: “En dag må eg ha en!” Og det blir NU! Rosa er jo ikkje heeelt meg, men neste uke er eg voksen(?) og kan gjøre hva eg vil, så da blir det skikkelig rosa på meg! Før eg helt legger opp skal eg sitte å scrolle HER INNE og finne en genser eg liker, enten strikker eg den i sin helthet, eller så tar eg et utgangspunkt i den 🙂 Uansett, genser skal det bli.

I år er det 3 Rosa Sløyfe Garn:
ALPAKKA MAGIC
BØRSTET ALPAKKA BLEND
Line Langmo PÅFUGL

 

For hvert solgte Rosa sløyfe nøste går 5 kroner til Brystkreftsaken og forskning på persontilpasset brystkreftbehandling.

TAKK FOR AT DU HJELPER OSS Å HJELPE!

 

 

 

 

Hver gang me er innom Rema blir eg alltid først stående å kikke på blomster/plantehyllene. Ali sa i dag; “Plukk deg noe blomster så skal du få de av meg”, Side eg visst at eg skulle innom på MesterGrønn å kjøpe blomster til helga kikket eg på grønne planter. Der sto de vettu, kun disse 2 hadde de og de tok eg! Det er Pilea, eller Elefantøre om du vil. Har aldri hatt de før, men vet at det er noen morsomme rakkere! Festlige er de også så nå får eg jo se hvor mange eg ender opp med 🙂 Svingte innom Nille også for eg visste me ikkje hadde flere blomsterkrukker som var ledige hjemme, heldig var eg! 2 veldig tunge betongpotter på 50%! Kjekt!

 

 

 

 

Heeelt til slutt var det innom MesterGrønn, *3for2* er noe eg liker der. Ble en stor bukett med bare “rare” blomster. De hadde igjen fått inn Tistler og da måtte eg jo ha det. Pga været (regn, lyn og torden og delvis storm) endte eg opp med en litt høstig bukett – Nå er det helg!

 

 

KOS DEG OG HA EN
SKJØNN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

2 kommentarer
    1. Dei blåfargane skal eg og ha! Rosa er ikkje min farge, uansett Rosa sløyfe aksjon….Kos deg med blomar og garn i helga!

Siste innlegg