De BESTE Sokkene!!

Reklame | Dale Garn

 

Dette er de aller BESTE sokkene eg har! Ingen slår disse, i så fall skal det mye til! Sokker er ikkje det eg strikker mest av, men det er absolutt det eg bruker mest! Trikset er å delegere bort det du ikkje orker strikker selv, ganske så genialt 🙂 Dette er det 3.paret mor mi har strikket i Alpakka Forte til meg og eg kjenner at eg bare må ha ENDA flere! Kan uansett aldri få nok sokker så da kan det like godt være i et deilig garn.

De første sokkene hun strikket i Alpakka Forte er de lange sokkene du ser i heading`n øverst her på bloggen
og de andre som forøvrig er like de på bildene her kan du kikke på HER!<—der finner du også notater på oppskriften

 

 

 

Sokkene veier 126 gr så hvis du vil strikke deg sokker med extra langt bråt trenger du 3 nøster, men til sokker med vanlig bråt klarer du deg fint med 2 nøster 🙂 Sokkene som mor mi har strikket er helt vanlige “Raggsokker”.

Selv om det er alpakkagarn (MED forsterkning) overlever de en runde i vaskemaskinen. Husk at det står ullVUGGE på garnet, det har ikkje me så i dag vasket eg de grønne sokkene på 30 gr vanlig ullprogam—> Akkurat like fine og henger nå til tørk 🙂 De grønne har eg valset rundt med nå i en god måned og det finnes ingen tegn på slitasje what so ever og de har holdt fasongen godt og ble ikkje slapsete!! Det er det ikkje så mange sokker som klarer! Som oftes blir gjerne sokker litt store etter noen dager. Alpakka Forte holder virkelig stand i sokker!

 

 

 

Nå har eg kjørt Dib på trening og eg er klar til å kaste meg over strikketøyet! Sitter å halvveis skrive ei handleliste for helga og VURDERER å hente hjem helgekosen i morgen! Kjenner at eg TRENGER ei avslappende helg!
Jepp, får se hvordan ståa er i morgen 🙂

(Vanskelig å gjengi fargene på kveldsbilder!!)

 

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
DEILIGE KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra ei Vibbedille med NYE KoseSokker 🙂

1 kommentar
    1. Strikker masse sokker jeg, men har aldri prøvd det garnet. Hm, setter meg i tenkeboksen!

Siste innlegg