-INSOMNIA-

Reklame | Dette ble oppfattet som reklame, men er det ikke

Designet av Kalinumba

 

Dette havner jo mer inn i definisjonen av kunst enn det gjør under strikkeprosjekter! Ikkje for det, et strikkedesign kan fort bli et kunstverk for det har me jo mange eksempler på, men dette her, ja det ER kunst! For min del er det også et kunstverk å strikke, for aldri før har eg vel klødd meg mer i hodet enn da eg skulle lære dette! *ler av meg selv*. Skal nå i allefall skynte meg å si at dette er overhode ikkje er vanskeligere enn annen strikking, det var bare settingen rundt meg da eg skulle lære det som gjorde at det kokte i toppetasjen 🙂 For min del så krevde dette RO for å lære, men eg har jo sette andre som strikker Dobbelstrikk og det ser jo slettes ikkje vanskelig ut! Eg vet t.o.m ei dame som kan ta et helt vanlig strikkedesign og gjør det om til dobbelstrikk, ja det kan like gjerne være et teppe som en jakke og DET syns eg det står respekt av! (Du er eksperten Mona! ♥)

Eg har jo sååå lyst å kunne strikke dobbestrikk på samme måte som eg behersker alt annet i strikking! Eg har et Harry Potter teppe som eg ville gjort det med! Eller, egentlig så er det HP-Teppe eg har skyggestrikking, men selve bildet ville eg hatt i dobbelstrikk! For meg så virker det som et sinnsykt arbeid å forandre det og når eg ikkje er stødig på teknikken så virker det Uoverkommelig.

Blir alltid vill av begeistring når eg ser prosjekter som dette sjerfet over her, ja for det er jo flott, ikkje det??
Eg tenker jo umiddelbart at tålmodighet er et dyd 🙂

 

 

Designet av Kalinumba

 

Selv om dette er dobbelstrikket vil eg ikkje tro at det verken er stiv eller tjukt. Det er strikket i 4-Tråds Regia (En av mine favoritter til sokker og sidestilt med Opal) og eg elsker jo den kategorien av garn; Tynt garn og tynne pinner ♥ Det er jo en bragd vil eg si å strikket et sjerf på denne måten på pinne 2,5 med så tynt garn, men eg ELSKER det ♥ En annen ting; Om eg nå skulle har strikket dette så haddet eg sikkert rammet det inn og hengt det på veggen for sååå fint syns eg det var og eg vet at Ali hadde digget det for han liker alt med ville dyr på!

Hva med deg? Har du et forhold til dobbelstrikke? Er f.eks dette et prosjekt du hadde fixet på strak arm?

 

INSOMNIA
Bildene over
Str: 20 cm X 170 cm

 

 

 

* * * *

 

Onsdag og midt i uka, forfriskende og deilig! Blir en del regn i dag, men så lenge eg egentlig kun har planer om å strikke så funker det helt suverent! Må ut en tur også og eg kjenner at eg må skynte meg MoHaaa Fikk mld fra Posten i går om at de hadde forsøkt å legge en pakke i kassa vår, men den var for stor så eg måtte vente på videre beskjed! Fryktelig irriterende når du går å gleder deg, ikkje sant? Heldigvis har Posten jobbet kjapt i natt (hihi) for ny mld var på plass da eg sto opp og NÅ ligger pakken nede på Posten og er klar for henting 🙂 Er veldig spent på det som har kommer og ikkje minst så gleder eg med til å prøve det!! Har flere ganger gått på nett for å kjøpe det, men det har alltid vært utsolgt! Derfor var det så gøy når eg i forrige uke fikk et spørsmål fra en butikk om eg ville lage et samarbeid og at eg kunne velge meg noe eg hadde lyst på til meg selv! JuHuu De hadde dette produktet så da valgte eg meg selvfølgelig det! 🙂 Kommer tilbake til dette for eg har OGSÅ fått med noe til deg 🙂 Gøy, ikkje sant?

Som eg hardnakket har holdt på i flere år er at skal eg reklame for noe så SKAL det være noe som passer inn her i bloggen og hvis det i tillegg kan komme deg som leser til gode er det et mega +! Derfor er det stort sett og egentlig alltid strikkerelatert, det eneste som ikkje er i den kategorien er frisøren, men noe må da en jente kunne unne seg? 🙂 Takket vel også JA til et engangsgreie som passet fint siden Amira sitt rom er nyoppusset,
så ja, da ble det til henne ♥ (venter fortsatt på det da…)

Så ja, egentlig er eg så pass annige at eg tror gjerne eg bare må komme meg ut i regnet!! Må ta å svinge innom Boots også! Trenger vitaminpåfyll og dagkremkrukka var tom så det må fikses 🙂

Før eg stikker av gårde må eg innom “mine” blogger og en av de er DENNE, hun leverer som vanlig og får meg også i dag til å trekke på smilebåndet 🙂 Love IT!

 

 

 

LAG DEG EN SUVEREN DAG!

 

 

 

 

Go`klem fra ei ganske opplagt Vibbedille 🙂

3 kommentarer
    1. Aldeles Nyyyyydelig Prosjekt *S* Må bare gjøre ferdig de prosjektene jeg holder på med først . . . *S* Trur eg *S*

      Må være litt streng med meg selv . . . I alle fall nå *S*

    2. Hmmm . . . Alpakka garn, til min søster . . (Hun tåler ikke saueull i noen form, desverre)

      Kanskje *S*

Siste innlegg