It`s a HOT HOT Sunday

 

Endelig fikk eg det gjort! Den skåla med fersk chili har stått på kjøkkenbenken siden eg laget deilig Hot Chilisaus. I da tok eg skåla med meg inn på Hobbyrommet, satte på Sons Of Anarchy, og knytet! Etter ei stund fant eg jo ut at det var U N Ø D V E N D I G å sitte og knyte rundt hver stilk…..eg kunne bare stikke nåla (med tråd) rett gjennom toppen jo…Så enkelt altså!! Vel vel, det ble jo bra da og vitsen er jo at den skal tørke 😀

 

 

 

 

Der etter var det å jakte rundt i leiligheten etter et passende sted, det beste hadde jo vært ute i sola, men med ustabilt vestlandsvær hadde det blitt mye ut og inn. Endte opp i det sørvendte stuevinduet siden det allerede var en liten krok i vinduskarmen 🙂 Jammen godt me har sluttet å røyke, ja for hvis ikkje hadde det blitt røykt chili haha Eller, kanskje mer nikotin bomber! Håper det blir perfekt tørket for da er det bare å suse den gjennom maskineriet til slutt og tømme den over på det ledige glasset på “krydderhylla” – Nice!

I morgen skal dessuten 3 av flaskene med ChiliSaus ut å fly!
Jammen godt eg samler på det meste så nå er det frem med bobleplasten!

 

 

 

 

Ellers i dag rømte eg tidlig inn på Hobbyrommet – Sola steikte rett inn i stua hele dagen,herlig med et svalt Hobbyrom. Men før det centret eg nesten alle de grønne planeten inn i dusjen. Nå er alle så freshe og flotte atte! Skal ut på terrassen etter på å plante om på hele 6 Pilea, det er rett før eg må skru opp en hel gjeng med hyller for å få plass!  Bor du i nærheten? Vel, eg har da 6 stk som kan forlate heimen ToDay!
Send meg i så fall en sms 93 89 92 25.

Men OKEI! Det har blitt 3 nye serier med armbånd i dag, den ene er Unicorn ♥ De 2 andre? Litt mer creepy haha Har enda flere varianter på blokka så når avleggerne er plantet er det bare å fortsette, og såååå?
Ja så blir det strikking til kwells med beina høyt!

 

 

KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

4 kommentarer
    1. Jeg bruker å kjøpe sånne små røde djevler til forskjellig mat, bruker å fryse dem. Deler de opp med hansker når de er frosne og putter de rett i «vårrullinnmaten» når jeg lager det feks.

        1. Haha, jeg multitasker, leser blogger.. vært innom noen jeg ikke hadde besøkt før, og skjønte raskt hvorfor… i en blogg ble jeg scrollende og scrollende, men endte opp med å tenke: hvorfor bruker personen tid på dette? Masse fine blogger, men noen ganger… wow 😂😂😂

Siste innlegg