JØSS! -Eg har visst startet….Oj!

 

Vel vel, da har eg faktisk sparket julen litt i gang, i allefall her inne på Hobbyrommet 🙂 Startet i grunnen ganske så tidlig i dag, kom meg ut på hjul ca kl 11! Først litt småting her i Tananger før eg bare fartet til Madla Amfi 🙂 Målet mitt var å komme meg hjem igjen før kl 14 for da starter fredagsrushet!! Eg visste akkurat hvor eg skulle: Normal og TGR var hovedmålet, kun en svipptur innom Cubus etter noen Julegaver (Pysjamaser).

Normal er definitivt den butikken eg finner fleste kalendergaver på! Der har de jo alt så det er perfekt og ikkje minst er det rimelig – Det liker me. Selv om eg natok eg sikkert var i mål etter Normal svippet eg nå innom TGR også, plukket ikkje så mye der, men fant meg noen søte kakebokser (Bildet over) Betalte kun 30 og 20 kr for de 2.
De er ikkje kjempestore, men akkurat passe.

 

 

 


Disse boksene kjøpte eg på Normal i fjor, var vel sånn ca 15 kr ish eg betalte. Noen av boksene er fylt opp med litt snopeposer fra Elkjøp! Elkjøp Sandnes har virkelig bunkret opp med masse flott snop til jul!! Plukket med meg litt siste ge var ute, kan jo nevne “ferske” STORE Tobleroner!! Min favoritt ♥

Fant også mange forskjellige sugerør på Normal! Div tykkelser og lengder, alle med tilhørende rensekost!
Alle i litt sånn hardplast, skyll og bruk på ny!

 

 

 

 

Som eg nevnte var eg innom hos Mestergrønn, skulle ha en sånn bastring for eg vil prøve meg på en stooor krans til døra, så kan perlekransen hvile i år 🙂 Var også på jakt etter kunstig gran for da kunne kransen bare henge på boden til neste år. Mestergrønn hadde også det, 100 kr pr gren og de tippet eg trengte 6-7 stk…Det syns eg ble ganske dyrt, spesielt med tanke på at me har masse gran, furu og tuvja i felleshagen.

Spurte om eg kunne bruke Tuvja eller annet og det kunne eg. Ble også godt forklart hvordan
eg skulle gjøre dette 🙂 De er flinke på den butikken.

 

 

 

 

Jammen klarte eg det! Måtte surre noen runder for å lappe litt hull. Har aldri laget slike kranser før, min første.
Nå kunne eg helt enklet bare surret på kongler og kuler, men eg tenker eg vil lage min egen pynt –
Hvorfor ikkje liksom? Starter nå i kwell 🙂

Var ut tidligere i kwell å klippet Tuvja og hekkan det var isende kaldt!
Vinteren er så definitivt på vei!!

 

 

 

 

Ho Ho Ho Nå har eg blåst støv av Kalenderen til Amira & Eirik – Dette er KOoOS ♥ Venter på en del som kommer
i posten også, men nå er eg nok i havn, mangler litt til Dib sin så eg får se hva eg kan finne 🙂

 

 

 

 

SÅNN startet dagen!! Crispy, kaldt og helt nydelig! Sjekket været for i morgen, det skal være sol og vind, men akkurat kl 15:00 blir det totalt vindstille og 0 grader! Natt til søndag blir det frozt! Jaggu godt at stormen som var fikk den digre sukkulenten til å danse på terrassen….ergo havnet den i stua i flere deler…! I år har eg seriøse plassproblemer til juletreet! Nytt fra i fjor er jo de Spraglene eg kjøpte i vår…Hadde eg vært alene hadde bare gitt de bort…Orker ikkje denne jungelen *ler* Må finne en løsning på dette “problemet”.

Anyway, fredag kwell – Deilig! Har spist bakt potet og er klar for å kreere litt jul, hva bedriver du på med i kwell da?

 

 

KOS DEG OG NYT KWELLEN

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

3 kommentarer
    1. Nå er jeg klar for å se håndball. Vi har ryddet opp etter bakingen. Idag har vi stekt 6 porsjoner kransekake, forrige fredag stekte vi 8. Tror ikke det blir stekt flere porsjoner i år, av den sorten 😉

    2. Tok med meg 3 kakebokser på hytta, i tilfelle eg skulle få bakelyst! Det blei 3 sorter – godt å være i gang! Julegåver er kjøpt inn, no gjenstår innpakningen! 🔷 Laga 7 gåvekalendere i fjor, i år blir det 0……
      Kjekt å sjå alt du driv på med! Lar meg inspirere!
      God helg! 🔷

Siste innlegg