Kjerringer klipper seg kort

Reklame | Grønnestad Hårklinikk & Frisør

 

For en stund siden kom eg over et innlegg hvor det sto at langt hår var et tegn på ungdommelighet? Hmm Mulig det var feil av meg å Donere bort 50 cm hår i fjor da?? Ja for med kort hår kunne man risikere å bli ei kjerring…Hmm Tja, vet nå ikkje eg..? Definisisjonen av ei kjerring blir neppe bestemt av hårfrisyren, men TAKK OG PRIS så har eg en dyktig frisør hos Grønnestad Hårklinikk & Frisør så da er eg nok berget ♥ Men, uansett går det nok utfor med meg for eg har jo i tillegg mørkt hår, har alltid hatt det og har slettes ingen planer om å bleike det for å se ung ut? Dessuten har eg briller, så nei, eg er nok blitt ei skikkelig (strikke)kjerring 😀

Nesten gang skal papiljotter på nytt inn i håret og eg skal gå banans i krøllstyrken – Det blir gøy! 😀

 

 

 

 

Dette er en KrølleKrem, dessverre så ligger ikkje den i Nettbutikken helt ennå, men den er genial om krøllene er litt vrange! Klem litt krem i håret og eg er sikker på at krøllene du ikkje visste du hadde vil poppe frem. Eg må mange ganger “ta meg i det”, for når eg lukter på f.eks hårprodukter har eg lett for å kjøpe fordi det dufter godt. Hva det hjelper på, ja nei, det er ikkje så viktig!! Fikk erfart i dag at DET er ikkje smart!

Den siste tiden har eg nemligen brukt et hårskum som eg syns både luktet godt og kjentes godt ut (ikkje fra frisøren altså). Vel…i dag kunne frisøren fortelle at hodebunnen min var blitt ganske sår og hun lurte på hva eg hadde holdt på med?? Ikkje sant….

 

 

 

 

…men Torhild vet råd vettu!  Hun fant ei flaske med Calm O`Rising Shampoo som eg skal bruke en stund og da vil “problemet” forsvinne. Kan være greit å være ajoúr med hodebunnen når eg skal til med MER krøller snart. Men du? Visste du at solsikker er fantastisk til håret? Ikkje eg heller, eg liker blomsten eg, har ikkje tenkt mer over det. Siden oktober i fjor har eg brukt Denne balsamen/Hårkuren og den er bare….ka skal eg si? Skikkelig god! Håret blir bare helt sånn..Mmm..SILKE! Deilig, ja og krøllene mine blir så “Myke” – De ser liksom aldri tørre ut for å si det sånn. Fornøyd, meget fornøyd! Gleder meg allerede til neste gang, ikkje minst for å få skravlet litt!
Alltid like koselig å sitte i den frisørstolen 😀

Nå? Vel, innenfor alle krøllene spinner det mange ideér så eg må bare ta med meg kaffikoppen
og komme meg inn på Hobbyrommet 🙂

 

 

KOS DEG OG HA EN
FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

4 kommentarer

Siste innlegg