Klar for et hinsides prosjekt!

 

Sånn! Da var siste pakke i hus så nå kan eg snart starte på noe eg velger å kalle et hinsides prosjekt! Har en formening om hvordan det skal bli, men med tanke på måten eg skal lage det…Vel...det er jaggu meg ikkje godt å si! Noe eg kan garantere er at det blir gøy, skamgøy er det det blir! Dette er noe ingen kan si at de ikkje kan, det er slettes ikkje vanskelig, men det kan være en god plan å bare tenke på hva du ønsker å lage. Eg har en Type fiskefigur i hodet, så da har eg det som et mål. OM det blir en fisk, eller noe som ligner på en fisk, njaa det vet eg ikkje ennå. Uansett hva det måtte ende opp å se ut som tror eg det blir stilig 🙂 Fantasien folkens, det er den som nå skal i sving. Hjelpemidlene blir 5 kg hvit gips og ….

 

 

 

 

…3 kilo hvit leire + en haug med stiv papp og aviser 🙂 Jadda jadda! Eg er sikker på at har du litt ståltråd/pinne/trepinner så kan nok også det brukes…til noe! Kan nok dukke opp en del overraskende ting som er lurt å bruke, men det kan eg i så fall komme tilbake til.

Eneste eg MÅ og VIL gjøre før eg setter i gang er å få orden på Hobbyrommet! Orker ikkje få spørsmål som
“Hvor lenge eg skal holde på i stua” underveis i dette prosjektet, nop for her skal eg kose meg. Gøy hvis du også vil bli med. Du trenger verken kjøpe 5 kg Gips eller 3 kg Leire for å bli med, men litt kan nok være smart å ha. Husker sist eg laget figur på denne måten, da var det uten gips og leire, og ser her klart at det er et + å bruke det. Overflatene blir nok mye finere og der med enklere/bedre å male til slutt.

 

 

 

 

Uansett hvilket prosjekt eg holder på med så blir det alltid strikking på kwellen når eg har satt meg ned 🙂
I går kwell ble eg ferdig med alle økingene så nå er det vel deling på gang i kwell – Må lese litt i oppskrifta 🙂 Denne Jakka til PetiteKnits blir skikkelig herlig!

 

 

 

 

Eg valgte en annen garnkombo enn orginalen; Fabel (<– -28%!) og Kid Silk (<– -31%!) fra Drops, deilig å strikke med + det er ingenting å si på kvaliteten ♥ Startet med 10 nøster i hver og i følge oppskrifta skal det holde,
eg strikker str L

 

 

 

 

Ellers er det god vekst på plantene eg har inne: Jungelagurkene har begynt å komme med masse mini-mini agurker! De ligner ikkje på agurken, men bittesmå vannmeloner! De er sååå søte!

Det nederste bilde er Jordbærtomater. De har nå sluppet blomstene og er blitt erstattet med små “ballonger?”
Den blir som en tynn pose hvor da tomaten vokser inn – Spennende, det har eg aldri hatt før!

Når eg var på rundturen/legen i dag kjørte ikkje forbi Felleskjøpes på Randaberg, eg svippet innom. Der hadde de nemligen Benmel så nå har eg fóret Clematisene og Pasjonsfrukt planten. Dette skal styrke blomstringen + det hjelper om en Clematis plutselig har blitt brun/tørr noe den ene min var blitt….*Snufs* Krysser fingrene for masse blomster! Det regner sånn dusjregn i dag, stille og rolig noe som gjør at eg slipper å vanne, benyttet også den fuktige jorda til å plante nye salater + eg har plantet Spisskål i den raden det aldri kommer opp mini purreløk.
Tja, da er det bare å fikse kaffi og ta kwell med serie og strikketøy!

 

 

KOS DEG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar

Siste innlegg