Knittingmom on Speed!

 

Eg altså! Egentlig veldig sjeldent at eg holder mine egne løfter, ja de eg gir til meg selv så i dag har eg vært ALL OVER THE PLACE – Det føles i allefall sånn! Planen da eg satt her stille og rolig i morges var å strikke samtidig som eg vasket klær, ja det kan gjøres i litt sånn slow-motion. Tja, det startet bra, satte på en maskin før eg fartet ned på apoteket. Tempoet tok seg opp da eg svingte innom Nille å kjøpte lys, ja for da tenkte eg at eg må jo pynte til Halloween! Da var det bare å sette opp farten litt og vel hjemme ble det både bretting av klær, vasking, henge opp, snu på klær for å tørke de fortest mulig, finne frem noe av halloweenpynten og vaske det. Ja og generelt rydde og vaske litt. Nå for en halvtime siden hadde eg i grunnen god oversikt og følte meg ferdig, men pigede var ikkje Milo tom for mat! Vel, da var det jo bare å kaste seg i bilen og stikke på Rema, der hadde de for sikkerhetsskyld tilbud på Julebrus Hmmm Allerede?? Jaja 1 flaske kostet 25,90 og 4 stk 1,5 liter kostet 60, så da ble det 4 da. NÅ er eg i grunnen ferdig med det eg skulle gjøre, har kun en maskin igjen å henge opp. Det er håndklær så den maskinen tar noe lengre tid og garantert at eg glemmer den…er i så fall ikkje første gangen!

Aaanyway! Eg kjenner godt til prestasjonsangsten som mange kjenner på nå frem mot jul og til det vil eg bare si: SLAPP AV! Jul blir det uansett, nyt tiden og kos deg med det du skal gjøre. Inni mellom kan du ha små strikkeprosjekt som er supre som julegaver, ja det er jo om du strikker julegaver da 🙂 Perfekt f.eks om du opplever mye ventetid, tja når du f.eks er ferdig å bake for dagen og har en lang stekerunde foran deg. Kok deg en god kopp med kaffi, sitt ved kjøkkenbordet og strikk mens kakene steker, på den måten føler du mer at du koser deg enn at du “jobber”. Plukk i såfall med deg oppskriftene som faller i smak:

 

 

Designet av Alicia Plummer

 

60 DEGREE MITTS
Bildet over
2 størrelser

 

 

 

 

Trenger slettes ikkje ha all mass med pynt, men litt her og der er mer enn nok.
Pynten er fra da ungene var små og gresskarene er kjøpt på Mestergrønn 🙂

 

 

Designet av Alicia Plummer

 

WOOD`s EDGE MITTS

 

 

 

 

Enda mer gammel pynt, kjøpt på Nille for sikkert 10 år siden eller no!
Så faktisk at de hadde lignende nå bare i svart 🙂

 

 

Designet av Alicia Plummer

 

HOLT MITTS

 

 

 

Designet av Alicia Plummer

 

WOODSWILD

 

 

 

 

Ting tørker rimelig kjapt når sola varmer opp hele stua akkurat som en “vinterhage”! Ble ganske hett til tider,
men det er effektivt. Klær brettes i tur og orden, stativene snus inni mellom for å stå nærmest ovnen på veggen.
Ja det går faktisk unna!

 

 

 

 

Tja, mens eg ventet på vaskemaskinen gikk eg like godt ut å lukte! Jadda, funker i oktober det ser du! Var masse ugress i grønnsakkassen. Alt ble rensket bort og siste rest av persille og diverse ble klippet og tatt inn.
Nå er duken lagt godt på så nå kan eg vente på våren!

 

 

 

 

Nå er sola på vei ned og det er i grunnen eg også, ja nede for telling for å si det sånn *ler*. Middagen venter på meg så kanskje eg skal få meg litt mat 🙂 Blir grilla kylling, salat og en dæsj med pasta 🙂 Lett og god mat og etter på er det KUN strikking på programmet og ingenting annet! BASTA!

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
HERLIGE KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra ei litt kaputt Vibbedille 🙂

1 kommentar
    1. Tørker raskere om det henges opp med klesklyper siden da henger ikke plagget dobbelt. Ja, noen små merker, men slipper den store streken som jeg synes er mer skjemmende. Ha en fin kveld, stilig pyntet! 🎃

Siste innlegg