Kom i mål med et BRAK!

 

I dag har det gått i ett siden kl 11, satt meg ned nå ca halv 10….Sliten.no/gal….Startet jo med å handle, litt her og der, ja og MesterGrønn til slutt hvor eg plukket med meg 10 mini påskeliljer. Hjem, rydde på plass varer, en liten pause, ut på kjøkkenet å plante i Eggene eg støpte tidligere i uke. Pyntet i stua med 2 stykk og de….

 

 

 

 

…3 andre pakket eg i cellofan og kjørte ned til mor mi med de. En til henne og så kan hun gi de 2 andre til noen hun vil glede 🙂 Innimellom har eg ryddet, ryddet, vasket og ryddet litt til. Det merkes et eg har vært litt fraværende de siste ukene, men men.

 

 

 

 

Fikk også ordnet og fikset påskeeggene til ungene, ok, det måtte poser til da vettu….
Egget + alt det andre ligger i hver sin pose…Jadda, typisk Vibbedille…Kos da!

Når klokka var halv 8 hadde eg planer om å ta kwell, eg skal tross alt ha en Russedress ferdig, men neida….Eg stakk på kjøkkenet! Tenkte det kunne være greit å lage bunnen til Snopekaka (Suksesskake) Tenkte i samme slengen at siden den er sååå enkel lager eg 2. Kjekk å ha i fryseren….Vel…det ble 3, men den ene gikk i dass!
O M G! Eg pisket 8 eggehviter stiver, så skulle eg tilsette melis. Neida, denne kjerringa tilsatte like godt 300 gr malte hasselnøtter og mandler…Kunne ikkje skjønne hvorfor den ble så klissete…til eg så skåla med melis! Fikk litt panikk, slengte melisen opp i og kjørte maskinen på fult…Neida, selvfølgelig funker ikkje det, tømte alt i do og startet på nytt…sukk…gikk jæksla mye egg i dag haha

Jaja nå står det 2 bunner ferdige og den gule kremen er i kjøleskapet, den skal etter hvert i sprøytepose og så gjør eg kakene ferdig i morgen. Da er også planen å lage Sting Sjokoladekake – Dib sin favoritt! Ok, nå er eg kaputt og skal innta hvilestilling på Hobbyrommet. Lite spennende her hos meg i kwell,
men hvis du vil ha litt lesestoff kan eg jo anbefale DETTE og DETTE.

 

 

HA EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

6 kommentarer

Siste innlegg