Selvfølgelig kan man spise hva man vil, hver dag…På 80 tallet var det kun pizza på lørdagen, og nå spiser vel de fleste taco på fredagen (Unntatt min datter, hvilken dag det er spiller ingen rolle *smiler*) Ellers på “den tiden” var det gjerne kjøttkaker, plukkfisk, melkesupper o.l på en vanlig hverdag, søndagen var det skikkelig middag; Ja som fersk kjøtt og suppe med eggeboller – Søndag for oss i dag er å spise evn rester fra lørdagen, eller fredagen 🙂 Eg har pleid å lage meg dumpings om fredagen fordi eg ser på det som kosemat, men det hjelper lite det når det var i dag eg fikk lyst på! Dumplings har eg alltid i fryseren, putter 4-5 stk i hver poser – De trenger bare 9 min i AirFryeren mens eg kutter opp grønnsaker. Så hvis Kjerringa kan spise blåskjell på en tirsdag, ja da kan eg ha dumpings på en onsdag!
Hvis du ikke er interessert i kcal kan du bare hopper over dette avsnittet. Her har eg kuttet opp 333 gr (Tilfeldig!) diverse grønnsaker, spiser mye grønt hver dag! Dumplingsene veier 188 gr. Eg varmer opp 15 gr honning som eg har over dumplingsene + litt chili, og soyasausblandingen veier ca 50 gr. Totalt gir denne tallerken meg 445 kcal, helt supert med tanke på at det er middag 🙂
Nå er planen å ta en tur på kjøkkenet å svinge Ninjaen, er en stund siden sist så det skal virkelig smake med sjokoladeis! Nå bruker eg forresten kun YT sjokolademelk og ikke 50/50 med vaniljemelk,
den ble bare enda bedre i sjokoladesmaken så klart! Jammy!
HA EN FIN KVELD
Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok





Av og til må det være lov med kosemat midt i uka også 😀
Absolutt, litt kos hver dag er mitt motto 🙂
Høres godt ut med dumplings, må teste ut dette.
🐰