MÅ NYTES! *sukk*

Designet av Jolanda Hartman

 

Jaja eg veeet det går mot lysere tider og motivasjonen til å strikke votter etc er kanskje dalende, men SE da!?
Var ikkje disse utrolig lekre? Ja litt sånn delikate ♥ Ahaaa helt nydelige! Strikket på tynne pinner i f.eks Jamieson’s of Shetland eller Holst Supersoft ♥ Bare garnvalget her er jo nok til å bare falle pladask, i allefall gjorde eg det!
At oppskriften er på Nederlandsk kan fort bli et problem fra mange – og eg kan si her og nå at den er verken på norsk eller engelsk, ikkje pr nå i allefall. Lurer du på hvorfor? Ja da er det jo en mulighet til å spørre designeren selv ved å sende henne en melding på Ravelry 🙂 Hvem vet, kanskje den kommer på engelsk om etterspørselen er stor nok? Hvis ikkje, ja så er jo ikkje nederlandsk helt gresk, det finnes lister med oversettelser av f.eks forkortelser på de fleste språk + at det garantert er et diagram i oppskriften

 

 

 

Designet av Jolanda Hartman

 

DUTCH SWEATHEARTS
Bildene over
Ja eg vet, oppskriften er på nederlandsk…
men SEE på vottene da 🙂

 

 

* * * *

 

Jadda, da var det dagen der på og eg kan SE at flyene igjen flakser opp og ned fra flyplassen, men hekkan!
Det var ganske heftig i går gitt! Eg kjørte Dib på trening her i Tananger i 17 tiden og det var ganske intens i lufta! Det sve i nesa og øynene og me kunne bare glemme å ha vifta på i bilen. Sånt er skummelt! Alt av vindu ble jo lukket her hjemme, men det lukte likevel…Ikkje kom eg på at det var sånn tynne små ventiler i alle vinduene! hehe Fikk lukket de også etter hver og skrudde av Villaventen. Heldigvis ga det seg sent på kwellen så eg fikk da luftet litt på soverommet før eg la meg.

Ellers er det MYE som skjer som påvirker oss til en viss grad. Når du er gift med en libaneser er det ikkje bare bare at det pågår heftig bombing i midt-østen. Ali har nå sittet oppe siden han sto opp i går. Det er mye som kan skje fordi det er “noen” som kan benytte seg å bruke situasjonen til å f.eks selv sende litt raketter hit og dit. Eg håper av hele midt hjerte at ikkje hele midt-østen eksploderer, men av erfaringer så vet både me og mange flere at det kan eskalere på minutter. Me har nemligen selv opplevd at en fantastisk ferie plutselig eksploderte og ble til noe ingen av oss kunne forestille seg (Det kan du leser HER om du vil)

 

Planen min nå er å rydde litt sånn her og der, men så må eg faktisk roe ned og ikkje holde på å springe hit og dit. Senere er det ut å kjøre på trening.

 

 

 

LAG DEG EN SKJØNN DAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg