Min søndag er bare min i dag!

Reklame | Sømsenteret

 

Omsider fikk eg nå byttet strikkepinne og har begitt meg ut på en aldri så liten halvmeter og vel så det med glattstrikk! Tja, det er vel nesten bare å logge seg på Dplay og starte øverst! *ler* Glattstrikk betyr SERIE!
Det er i grunnen det eneste som kan få meg gjennom et såå drøyt stykket. Takk og pris for litt halvtjukk pinne, deilig halvtjukt garn som det VAMS/PT3 er ♥ Var litt skeptisk til denne rosafargen (Nr 60) i starten siden det egentlig ikkje var den farge eg ville ha…eg ville jo hatt samme farge som genseren orginalt er strikke i….

Ta en titt HER <—Her kan du også kjøpe oppskriften på genseren, ja det er jo om du skulle vær ei nøden for en skikkelig digg kosegenser til høsten! Hvem er ikkje det liksom?? Åååå gleder meg halvt i hjel til
å smyge meg inn i denne go`biten til Nina Ruth.

 

 

 

 

Garantert så har du fått med deg gnålingen min når det gjelder Strikkefastheten? Vel, intet unntak når det gjelder denne genseren heller! Det ble Flere Prøvelapper for å si det sånn. Selv om eg hadde strikket og prøvd med forskjellige strikkepinner stoler eg ikkje helt på den prøvinga før eg faktisk måler på selve genseren, og det gjorde eg i går!! Tror aldri eg har truffet så til de grader blink før!! Akkurat på masken, ikkje en halv en verken mer eller mindre så da skal vel denne holde mål da? Satser på det for den er jammen stor nok som den er, ja det er en skikkelig oversixed og deilig genser. Dessuten liker eg også garnet også, ja for i utgangspunktet var eg veldig skeptisk siden eg forbinder garnet mest med toving 🙂 Det er faktisk veldig mykt og godt!

Har du behov for å lese (eller forstå?) hvor viktig strikkefastheten er så kan du jo lese litt Her Inne 🙂

 

 

 

 

Sånn ellers så veksler eg litt mellom strikking og perling. Blir litt trøtt i nakken/skuldrene når eg perler så det er godt med en strikkepause. Nå tror eg i allefall eg har dalt ned på riktig mønster på den 3.krakken og eg straks ferdig med den største delen. Tror eg har kontroll på det som skal være på del 2 🙂 Vil tro at også denne faller
i smak. Om du vil se på de andre eg har perlet finner Krakk 1 HER og Krakk 2 HER 🙂
Dette er søren meg noe av det kjekkeste eg har holdt på med 🙂

Planen videre i dag er å få ferdig motivet på bildet over og få gang på noen mindre motiv 🙂
Å ja, eg har garantert like mange (om ikkje flere) planer når det gjelder perling som strikking.

Det våte og gråe været skal visst nok fortsette noen dager, men det ser faktisk ikkje så ille ut til helga igjen –
DET skal jo bli herlig! 19 grader og delvis sol er ikkje å forakte 🙂

 

 

KOS DEG OG LAG DEG EN
DEILIG SØNDAGS KWELL

+ en Flott Ukestart!

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg