MonkeyBusiness – Oppskrift

Desigent av Hooked on Sunshine

 

Var ikkje tvil et sekund! Denne oppskrifta ble klikket hjem fortere enn fort så nå er det virkelig stor fare for at ei heklenål blir satt i arbeid – Ganske snart! Har lest/skummet meg gjennom oppskrifta og der var alt godt forklart, designeren selv skriver: “Easy`ish” – Det er bare å sette i gang! Tenk å ha en stilig apekatt i taket??
Eller kanskje bare kjøre på å få seg 2 med en gang?

 

 

 

Designet av Hooked on Sunshine

 

Litt av en type må eg si!

 

 

 

Designet av Hooked on Sunshine

 

*Ko-Ko* – Ting som dette er det kjekkeste eg kan hekle, har mange flotte figurer og kosebamser på samvittigheten opp gjennom 🙂 Tror eg blir nødt for å raske litt i hyllene mine med passende ullog se hva eg kan sette sammen!

 

KEYBU THE FUNKEY MONKEY
Bildene over
Ca 45 cm lang

 

 

* * * *

 

 

Akkurat nå er det 13 gr ute, sol skinner fra skyfri himmel og det skal også i dag bli opp mot 20 grader! Det er jo faktisk blitt sommer, hoppet galant over en lang vår her gitt! Planen min er å komme seg litt halvtidlig ut på hjul, mor mi trenger handel og sååå vet eg egentlig ikkje hva resten av dagen vil gi meg – Det er nesten bare å vente og se,men det er en reell fare for at heklenåla blir satt i arbeid. Alltid kjekt å ha den type håndarbeid å avreagere på mens eg sitter å perler….Har en del som skal perles, men enn så lenge har en god tid.

Må nesten ta litt tøy og bøy + en liten kattevask, dusjen tar eg når eg er tilbake!
Da vil eg også tro at hele terrassen er ferdig, åååå da skal eg svinte ute på terrassen!

 

 

HA EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

2 kommentarer

Siste innlegg