Nye Morsomme Go`biter!

 

Jadda, jammen har eg fått ferdig litt i dag, fortsatt er det noen søte som “henger” til tørk etter en runde med lakk, men alle de på bildet finner du nå Under Veskepynt 🙂 “Jobber” (Dvs koser meg) med noen ideér rundt skolestart, skal bare først….og såå legger eg de ut 🙂 Har fått tilsendt en del ønsker og det er potensielt noe utfordrende, men flere ugler skal eg få til, pingviner er også ønsket etter hva eg har skjønt. Faktisk har eg laget noen veldig søte pingviner, men de eg har laget til nå havner inn under strikketilbehør og kommer snart,
de må bare få noen flere venner først 🙂

Vettu? Må fortelle noe “løye”: For en del år siden da eg oppdaget Fimo og Cernit for første gangtenkte eg at det var tåpelig å kjøpe sååå små pakker med leire, det ville jo bli svindyrt. Nei da er det jo bedre å kjøpe hvit lufttørket leire og heller male selv…Tenkte jo ikkje da at Fimo er jo supert til småting, og nettopp slippe å male figurene….Dessuten syns eg Fimo og Cernit er helt nydelige å jobbe med, ikkje sprekker de heller! Dette ble bare en helt ny verden for meg og nå har eg en anseenlig mengde leire så eg kan bare fortsette OG fortsette.
Har flere ideér til dubbeditter så dette blir det nok ingen ende på…

 

 

 

 

Var ute en liten tur i dag, hadde noen pakker å sende og da var veien kort over gaten til MesterGrønn ♥ Eg hadde fått med meg via Instagram at de hadde fylt opp med nye buketter, ja og der inne bugnet det! Plukket med meg 4 buketter som eg egentlig ikkje syns passet sammen. Jepp, det er ikkje ofte eg kjøper blomster som matchet, elsker f.eks når fargene crashet – Det er da det blir et blikkfang. Etter å ha dandert de 4 bukettene så de da virkelig ut som de passet sammen hehe Vel vel, eg ble fornøyd og buketten minner jo
om noe eg kunne gått ut på marka å plukket ♥

I dag har Ali kokkelert noen helt vilt på kjøkkenet! Deilig arabisk Mansaf (Stekt ris med nappet kalkun og lam, blandet med stekte mandler og valnøtter) + Ei form med lammelår i skiver og fløtegratinerte poteter. Amira og Eirik svingte innom etter jobb og fikk en stor poser med masse god middag med seg hjem.
Nå har me begynt å gå Foodora i næringa *ler*

Tja, med et elendig Tv-Program tror eg bare eg rusler inn på Hobbyrommet igjen. Eg mener: Det ER grenser for hvor mange ganger f.eks Politiskolen og Den grønne Mil skal gå på Tv, ikkje det??
Eller hva med Mitt store greske bryllup??

 

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

4 kommentarer

Siste innlegg