PROVOSERER SEG TIL TOPPEN!

 

Det er lite positivt ved å provosere, målet er i hovedsak å skape irritasjon, sinne og evn en debatt som ikkje gjør noen noe godt. Det er slettes ingen fin egenskap når det provoseres bevisst, da er man i grunnen kun ute etter å få respons-om den er positiv eller negativ er slettes ikkje så nøye. Akkurat dette er en taktikk som mer og mer blir brukt av bloggere og resultatet er at me ender opp med en gjeng provoserende kranglefanter i toppen!
Kan da umulig være godt for noen??

Det starter gjerne med at bloggeren forteller noe som skjer med en selv, først er man ute å fisker etter hva folk egentlig mener. Om det da kommer noen tilbakemeldinger så bruker bloggeren dette bevisst videre for å provosere frem det en blogger elsker å kalle som HETS, men som i virkeligheten veldig ofte kun er Konstruktiv Kritikk! Bloggeren gir seg slettes ikkje. Fra nå av vil stort sett bloggeren mene og gjøre det motsatte av folk flest KUN for å provosere og høste klikk. Egentlig så er det jo en helt genial måte å skape trafikk på for de aller fleste som klikker seg inn på denne type blogg er de som bare MÅ SE hva som huleste feiler denne bloggeren!
Me vet jo alle hvor lett det er når nysgjerrigheten blir pirret!? hihi

Et mål i seg selv for denne type blogger er å få “En Tråd” på KG, hvis de ikkje klarer å provosere på seg en tråd, ja så lager de en selv *ler meg ihjel*. Da har de liksom lagt Gullegget og de vil for alltid at innleggs“mat” til bloggen, ja bare de provoserer nok. Det hippeste av alt er jo å blogge om alt HATET og HETSEN de får inne på KG, da er de virkelig i seget og hvis de skriker høyt nok så danner det seg en flott liten klan og sammen kan de hate på KG *ler bare ennå mer*. Me som har vært i bloggverden noen år kjenner dette mønsteret så godt igjen og nå er det vitterlig på an igjen! De går jo trossalt i lære hos “Lærermesteren” selv haha
Dette er jo også noe som brukes for å provosere.

 

Hadia Tajik kan også om det nye forslaget blir vedtatt lage mye hodebry for politiet som da vil kunne bøtlegge personer som skriver Hets på nett. Men hva som er hets oppfattes vel forskjellig fra person til person? Mener absolutt ikkje at hets er ok, men da må det jo i verksette tiltak som må sysselsette flere enn bare politiet?

 

Ja, det er mye som kan sies om Kvinneguiden, eg har uttalt meg HER en gang tidligere og vettu? De gjør for pokker en HEIDUNDRANDE BRA jobb med mye! De belyser virkelig mye som me som blogger gjør feil og mye det finnes et lovverk på, men som mange bloggere ikkje bryr seg en døyt om. Kan jo nevne f.eks Merking av innlegg og bruk av barn i betalte innlegg eller bare bruk av barn generelt i SoMe. For ikkje å snakke om sniking både av det ene og det andre – også alkohol!! Ja de er rett og slett med på å holde oss litt i ørene. Det blir ofte sagt at KG skriver mye Hets og ufyselig uthenging av et visst antall bloggere, men mer og mer lurer eg jo på om mye av dette er i ren regi skrevet av enten Nr 1: Den omdiskuterte bloggeren selv, eller Nr 2: En medlem i heiagjengen til den aktuelle bloggeren. For hvis man leser seg litt opp er det ofte de samme brukerene som er de kvasseste og som oftes blir moderert. Mulig eg tar feil, men magefølelsen skal man da vitterlig ikkje kjinse av.

Noe som eg også undrer meg litt over er hvorfor noen skulle ønske å bli en såkalt “Toppblogger” fordi ingen egentlig liker deg?? Det er for meg en gåte rett og slett, er det virkelig verdt det? Ikkje i det lange løp virker det som i allefall, men da lurer eg jo på hvorfor blogge i det hele tatt? Selv om man har mye klikk/høyt snitt på unike lesere vil det ikkje lenger hjelpe deg i jakten på de gode samarbeid. Tror faktisk at diverse firma også har lært mye det siste året og at omdømmet og troverdigheten til en blogger har mye mer å si enn et visst antall klikk!

En ting eg kan råde deg til når det kommer til denne type bloggere er at du og eg kan bli mye mer kritisk til hva me klikker oss inn på! Du vet jo at “Når ting virker for godt til å være sant”, ja så er det mest sannsynlig KUN ene
og alene skrevet for å provosere DEG og intet annet 🙂

Vil heller tipse deg til å finne andre blogger å lese!! Det finnes seriøst mange GOD blogger som er skrevet av mer vettuge personer for å si det sånn, ja personer som har noe BRA å komme med. Nå må forresten eg bare ta en titt i speilet før eg skal svippe Jr på jobb, kan jo ikkje risikere at eg skremmer vettet av folk! *humrer*

 

 

 

 

LAG DEG EN HEIDUNDRANDRE DAG!

 

 

 

 

 

Go`klem fra ei Fornøyd Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg