I år fikk eg verken tak i Rema eler Kiwi sin kransekakedeig som eg vanligvis kjøper, kan det ha noe med priskrigen å gjøre tro? Endte derfor opp med 3 pakker fra Odense…aldri brukt før, men resultatet smaker godt
Av 3 pakker (1,2 kg) fikk eg 15 hjerter, som er litt store + ikkje så alt for mange stenger. Lett som en plett
å lage, ja så lenge man ikke brenner alle hjertene fordi man glemte de…..Ho Ho
Eg kjøpte bare en hvit tube med melisglasur, orket ikke å styre igjen med å skille egg
og sette maskinen i sving, trengte jo bare litt.
Akkurat som i fjor hang de til tørk i vasken
Men en ting er sikkert; Det er mye enklere å jobb egen melisglasur, da kan man få det så fint man bare ønsker, tubene er noe herk å holde på med Men men, det er jo smaken som teller til syvende og sist
Har planer om å legge meg tidlig i dag, minst et par timer ekstra på øyet vil gjøre godt….
NATTINATTI
Ho Ho Ho
Julekos Nr 3 <—Trekning i morgen!
Juleklem fra Vibbedille ♥
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok
Jeg har laget nye, og de ble ikke glemt i ovnen. He-he.
Har ikke pyntet de ennå. Tar med meg tipset om å tørke i vasken etter sjokolade-dypping.
Hei. Jeg bruker alltid den grønne fra Odense. Skjærer Den i skiver og steker på svakere varme enn anbefalt. Vi kaller de for kransekake pletter. De er nyyyyydelige, og går unna i en fei, – både å lage og å spise
Jeg er veldig imponert over hvor mye du har bakt og laget til jul. Alt godt og god klem fra Birgitte
Nam, ser kjempegode ut

Lekre kaker, nam nam



Ja, det er fullt forståelig at du trenger en god natt etter denne innholdsrike dagen.
Dette så veldig godt ut da.Syns du har vært veldig flink og styra med masse,både kaker og julemesser.Ha en fortsatt fin advent





Dette så da veeeeeeldig godt ut da.Du er flink til det meste du.Både julemesser og kakebaking og alt annet.Ha en fortsatt fin og kreativ advent






