SE & NYT

Designet av Jill Zielinski

 

Eg bare: “Oh my god såååå fantastisk, til å spise opp råflott og lekker” – Jepp, dette har hele spekteret over hva eg kan mene OG føle om et design!! OH MY GOD!! Eg meine, SE då!?!? Sjekk!! Ikkje bare selve designet og mønsteret, men SEEE på de fargene da!?!? Eg må ha! Jepp, akkurat sånn (peker iherdig på bildet!) MÅ eg også ha! Helst i går…som vanlig! Eneste eg kan si mer er at du bare må NYYYTE bildene….
*puster iherdig med magen*

 

 

Designet av Jill Zielinski


Ooooh MY

 

Designet av Jill Zielinski

 

Designet av Jill Zielinski

 

AMAZING! Jepp, akkurat sånn er det!! Garantert verdt å strikke selv om du kanskje frykter engelske oppskrifter litt? Bitte litt?? MYE!? Vel, da er det berre en ting å gjøre: Hopp i det og eg kan garantere deg at det er såååå mye enklere enn du tror! Eg vet at mange avfeier en oppskrift med en gang de ser den er engelsk! *Nei, det kan eg ikkje* Ferdig snakka uten diskusjon! Vel, eg kan HELDIGVIS motbevise det MoHaaa Eg har fått flere av de mest hardnakka strikkerene til å strikke etter engelske oppskrifter og alle som en kunne etter på si at eg hadde riktig
og at det faktisk var mye enklere enn fryktet! Så det så 🙂

HUSK: Det er ALLTID hjelp å få ♥

Orginalt er sjalet strikket med DETTE GARNET, merino altså og sånn ca midt på treet tykkelse. Strikkefastheten på sjalet er 17 m/ 24 row så en prøvelapp er ikkje sååå dumt (Veldig ofte avfeid det også, men veldig nyttig om du ikkje vil ende opp med et presenning f.eks! haha)

 

RIU SHAWL
Bildene over
Str 213 cm X 84 cm

 

 

* * * *

 

I tastende stund er det sol og 24 grader, men heldigvis er det ikkje meldt varmere enn det i dag! I allefall ikkje hvis eg skal stole på min mobil! Det er også meldt MER torden så friskere skal det bli, i følge min mobil! Så da stoler eg (..og håper!) på det 🙂 Men fytti for et INSANE tordenvær me hadde i går kwell! Eg satt her vettu, ja strikket og ante fred og ingen fare. Hadde headset på meg og snakket med Amira som da var på vei hjem. Hun hylte og frydet seg i bilen over alle lyn hun så. Vel, eg verken hørte eller så noe så eg måtte ut på terrassen og se, og joda! Det var plenty av lyn, men bak oss i forhold til leiligheten. Det ble til at eg sto der å filmet mens eg hadde Amira i ørnene *ler* Snappen ligger nok fortsatt ute om du blir like fasinert av lyn som det eg blir!

Det ble sent i natt, virkelig sent! Midt i regnet begynte det å spankulere x antall larver rundt på terrassen(!!!) ser du og Amira fikk det travelt med å samle de inn! Så nå har me de opp terrariumet, ja det er nesten blitt en liten landsby opp i der! Om det blir sommerfugler gjenstår å se! På mange måter har det jo vært, til nå, eg ganske spennende sommer på vår terrasse! Ja jo da, det er mulig flere måter å se det på, men husk: Man har det da ikkje mer gøy (eller surt??) enn det man lager til selv 🙂 Det er jo ikkje verdens undergang OM blomster, redikker og div blir oppspist av andre enn oss selv, men fy så mange gode (rare?) triks man får prøvd ut!
Noe funker og annet er bare til å le av 🙂

Nå ser eg det skyer til og eg tenkte bare eg skulle svippe innom badet en tur og vaske natta ut av øyene før bare kaste meg over strikketøyet 🙂

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
STRÅLENDE DAG!

 

 

 

 

Go`klem fra ei betatt Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg