Se og Nyt!

Designet av Marije Peenstra

 

I forbifarten trodde eg det bare var et bilde, men neida, det er et sjal! Akkurat som et maleri – Snakk om flott arbeid! Ble ganske betatt ja, eg er ganske sikker på at dette hadde vært gøy å potla med!
Ok, absolutt ikkje for alle, men likevel…! Snakk om tålmodighet 🙂

 

 

 

Designet av Marije Peenstra

 

Utrolig detaljert, flott arbeid! Vettu ka det herligste er? Ååå det er strikket i Holst Supersoft ♥ I følge designeren er det ikkje så mange hele nøster du trenger, her kan det brukes mange smårester på ca 10 gr – Tja da er det vel bare å begynne å spare da? Ja…eneste hinderet er jo at oppskriften er på Dutch, altså Nederlandsk, men eg tror likevel det er fult mulig!? Hele sjalet strikkes etter diagram og sånn små “tekniske” ting som forkortelser etc kan jo lett oversettes – Ja hvis man virkelig vil strikke sjalet 🙂 Eg lar me stadig fasinere av hva folk klarer å strikke.
På toppen av det hele er at dette er debut oppskrift/mønsteret til denne designeren –
Eg HÅPER hun kommer med flere design i “samme gate” 🙂

 

FRYSLAN SHAWL
Bildene over
Strikkeoppskrift Dutch/Nederlandsk

 

 

* * * *

 

 

Mandag og BEINKALDT! Nei, det er ikkje minusgrader, men et par + grader…..og det blåser! Kjenner inne at det er skikkelig guffent! Har i grunnen ikkje tenkt meg ut, kan ikkje komme på at det er noe eg må ut å fikse? Det måtte vært for å gå en tur da, men tror ikkje det i dag….Planen på sikt er jo å begynne å gå med Turistforeningen om tirsdagen også, det er jo i morgen. De turene er jo lengre, ca 1,5 mil så eg får se når eg føler meg er klar for det 🙂

I dag? Tja…eg har beveget meg fra planet universet til et annet univers…Figurene levde her på jorda for minst 100 mil år siden, men gøy å perle er de! Kom på noe lurt i dag! Skal jo snart ta bilder av de forskjellige “seriene”, når eg bare skal montere opp, ta bilder og så ta de ned igjen bruker eg bare sånn “elefantnot” og da kan eg montere på stueveggene!! Ahaa hadde nemlig tenkt å bruke murveggen ute (som faktisk er finest) men det er jo så kaldt! Tja, kanskje eg får tatt litt bilder i dag! Får se hvordan lyset er på denne gråværsdagen! Men først? 2 knekkebrød!

 

 

LAG DEG EN
KUL MANDAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

4 kommentarer
    1. Åååååå😍 FOR et lekkert sjal…. Lagt til i favoritter på Ravelry😉 Språk er jo bare en fartshump😊 I år er planen å få strikka opp litt lagergarn, så kanskje jeg får plass til gjester på gjesterommet😁 Har dessverre ikke noe holst supersoft der, så det får bli neste år. Men nå ligger det jo i favorittlista, så da er det lett å finne det igjen🙂

    2. Wauw den er så fin! Og jeg som er født og oppvokst i Fryslan😍😍😍😍😍😍 tusen takk for tips

Siste innlegg