Spennende Fredagskos

 

I dag altså! I dag slo eg på en av de større trommene ute på kjøkkenet og det var gøy! Er en stund siden eg har briljert på kjøkkenet 🙂 Dib svippet innen en asiatisk butikk på vei hjem fra skolen og resten kjøpte eg på butikkene her på bøgda! Jammy Jammy! Eg følger Warunee på Instagram og hun lager så utrolig mye spennende som ser sååå godt ut! I dag har eg brukt hennes oppskrift og laget glasset over! Diverse grønnsaker
og glassnudler – Du finner oppskriften hennes på Instagram (Link rett over her) ANBEFALES!

 

 

 

 

Ser ganske digg ut, ikkje det?? Det så ikkje ut som Ali likte det, men han er unnskyldt...han er araber *ler* Eg syns det var helt herlig! Eneste eg skal endre på for egen smak neste gang er å lage “dressingen” noe mer spicy 🙂
Det er bare å smake seg frem vil eg tro.

 

 

 

 

Der etter er det bare å tømme på kokene vann litt før servering 🙂
Enkel og god mat – Sunt er det også om du setter pris på det

 

 

 

 

Neste steg i menyen er “hovedretten”, har laget 4 sauser/dressinger. Her er det uante varianter, egentlig litt hva du liker selv. Startet med å riste sesamfrø i steikepanna, det er sykt godt! Bare nevner det 🙂

 

Nr 1:
4 ss Soyasaus
2 ss Riseddik
1 ss Honning
1 ts Sesamolje
Hakket vårløk
Tørket chile (så mye du orker, eller ikkje)

Nr 2:
4 ss soyaolje
1 ss Riseddik
Hvitløk
Tørket chili
2 ts ristet Sesamfrø
Hakket koriander

Nr 3:
1 ss Soyaolje
1 ss Riseddik
Chiliolje (Eller bruker vanlig chili)
Hvitløk
1 ts Ristet sesamfrø

Nr 4:
(Ikkje sterk)

Soyaolje
3 ss Riseddik
Skwis en halv lime ca
1 ss Honning

Her er det altså bare å smake seg frem! Det er så gøy 🙂

 

 

 

 

Stekte en pose med Edamamebønner i olivenlolje (2-3 ss) Hakket 1 vårløk opp i + 1 ts ca med tørket chili +
litt salt/pepper. Her er det også bare å smake seg frem 🙂 

 

 

 

 

Fant en oppskrift på Dumplings for å finne ut hva som er godt å spise til, så da ble det hjertesalat, et lite spissrødkål, gulrøtter og vårløk. Alt i tynne strimler og alt er godt å dyppe 🙂 Siden me hadde det glasset med grønnsaker og glassnudler ble i grunnen det nok tilbehør 🙂 men men, grønnsaker er godt!

 

 

 

Enn så lenge har me bare brukt den frosne varianten
og etter å ha prøvd oss frem er til nå dette favoritter 🙂

 

 

 

 

Dib steker de lett i litt olje og VOLÁ! Jammy!

 

 

 

Dypp og nyt!

Nå er eg god og mett…klar for litt…

 

 

 

 

PERLEKOS!
Det nærmer seg nå,det står på været i helga om det blir vår ute hos oss!

 

 

 

 

Som du kanskje vet så digger eg detaljer, og de er viktige!
Blir spennende å se om de funker i praksis 🙂

 

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
FIN KWELL

 

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

4 kommentarer

Siste innlegg