Stadig nye figurer

 

Fikk noen timer på Hobbyrommet i går kwell etter å ha sovet bort det meste av dagen, satt i grunnen bare å dillet, men kom nesten i havnt med noen nye serier. I dag blir det å male/lakke 🙂 Tja, nå er eg opp i 40 nye markørserier så det har da blitt en del denne sommeren. Eg håper virkelig eg bare kan ta med meg den der tavla eg har på veggen når eg skal på messa….Det hadde gjort alt så meget myyye enklere *ler* Tror eg må prøve å få det til uansett om det blir vegg eller ei….Mulig eg bare står å holder den *skratter* Har en del av sånn stativ med tung sokkel som eg brukte i fjor, men det blir fort overvekt + det alltid er et styr når noen f.eks vil ha en markør midt i rekka….Nei nei, må få til å ha med den tavla altså!

 

 

 

 

Blir stadig tipset om å lage kuer! Kuer er søte dyr syns eg, ja eg snakker med de fleste eg treffer på tur faktisk. Kalver er morsomme (potensielt plagsomme når me går over beite, de vil jo alltid leke!?!)

 

 

 

 

Laget noen fine kuer i fjor, tror eg skal lage noen slike også, men montere de på et annet vis. Fant ut selv også at tyn sen er ikkje bare-bare på større figurer 🙂 Søte kuer ♥

Men ok, nå sitter eg her i turklær da og skal prøve å komme meg avgårde! Formen er langt fra på topp…Sliten og slapp er ganske normalt etter en dag med migrene. Må få i meg noe mat og satser på at en havre/blåbærsmoothie vil gjøre susen 🙂 Har for første gang siden i vinter tatt på meg lang turbukse, ALT for stor om eg kan si det!
Må få i hus et par nye….Forrige tur på Gramstad ble beina mine oppspist av både mygg og flått så eg sater på at det er en fordel å pakke de inn!

Senere i ettermiddag er det igjen klart for strikkekafe, så eg må nok både dusje og slappe litt av før den. Arg…
liker ikkje å føle at formen ikkje er så god! Satser på at en tur på fjellet gjør godt! Men nå? MAT!

 

 

 

HA EN GOD DAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

1 kommentar
    1. De kuene som var veskepynt var av den typen som bringer smilet frem, selv om jeg ikke er spesielt begeistret for kuer. Ja merker her i da g at det var mer høstluft. har jo hatt noen dager som var bedre enn de vi har hatt siden St.hans. Kos deg på strikkekafe. Jeg skal sløve, siste av en lang rekke sykehusturer er ferdig for i år. Nå får jeg fri frem til august om ikke noe nytt dukker opp.
      Klem

Siste innlegg