SYK GALSKAP

 

Fikk da endelig somlet meg inn på apoteket i dag og med meg hjem hadde eg en pose med sprøyter! Litt gøy må man jo ha og Pinterest er et forresten et farlig sted! Det var der eg så det, og tenket jo at dette MÅ testes!
Så ja, eg spredde 30 sprøyter på kjøkkenbenken og…

 

 

 

…kokte 2 pakker med Gele; Rød/Jordbær og Grønn/Kiwi – Velg deg de du liker best. Hadde eg tenkt meg om så hadde eg forsterket fargene litt med litt extra farge, men men…

 

 

 

Blir jo kult likevel og dette er mitt bidrag til Halloween 🙂 Er ikkje noe “mambo-sjambo” i mine sprøyter haha Her er det KUN gele og kun for gøy. Mye av Halloween planene til ungene (Rart å skrive ungene….de er 25 og 18 liksom hehe) ble enten avlyst eller kraftig nedgraderet, men litt kos og gøy skal det nok bli likevel.

 

 

 

 

Enkelt og greit! 10 ml sprøyter koster kun 3 kr så dette er ganske rimelig morro, geleboksene har litt forskjellig pris – alt etter smak 🙂 Kanskje det hadde gått an, på en måte, å fylle opp 50/50 med gele og vanlijesaus?
Var inne på tanken, men orket ikkje eksprimentere nå i kwell – Er sliten nå.

 

 

 

 

Endte opp med at eg kjørte ut å handlet alene til oss og mor mi også denne helga! Vel vel! Hoppet i bilen når Dib kom fra jobb, det gikk full fart for han skulle jo også på trening, deilig å ha det gjort 🙂 Vel hjemme var det bare
å rydde, styre litt og mens eg sto på vaskerommet og ordnet med klær fikk eg endelig tatt ned litt Halloweenpynt fra hylla der inne. Nå er masse lyst tenk og eg skal bare varme meg litt kyllingsuppe og Ta Kwellen!

Fikk den etterlengta pakken som skulle ha kommet i går, noe hadde skjedd på Posten, inte vet jag!
Nå er den i allefall i hus og eg er veldig fornøyd, kommer tilbake til hva, hvordan, og ellers – litt senere 🙂

 

 

KOS DEG OG HA EN

HERLIGE KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

5 kommentarer

Siste innlegg