TikTok Middag

 

Eg faller veldig fort for de som kokkelerer på TikTok, spesielt om det virkelig er noe eg tror eg liker, og ikkje minst kan klare å lage selv 🙂 Denne retten scrollet eg meg rett opp i på TikTok og prøvde dne noen dager etterpå.

Eg liker å lage mat, spesielt om det er noe eg aldri har laget før – Dette ble perfekt for mine smaksløker. Ungene likte det også, og når man forsyner seg 2 ganger, ja da må det være en inner 10`er??! Kommer garantert til å lage dette igjen.

Det er stekt kyllingfilé (legg til sides). Stek 2 løk lett, fyll på med et par never delte minitomater og så 1 pose med spinat, la det ramle sammen før du tømmer over kremfløte, når den bobler har du opp
i en del revet Parmesan….Ååååå sukk…..Legg til slutt den stekte kylling opp i, sett på lokket og vent på potetene!

 

 

 

 

 

Potetene skrelte eg, delte i 4. Kokte de akkurat for lite til at de ikkje kan spises som kokepoteter. Lot de dampe godt av seg før eg hadde i på bakepapir i langpanna. Sprinklet over med solsikkeolje og krydder.
Stekte de ferdig i ovnen.

Dette er ikkje min oppskrift, har aldri påberopet meg retten selv om noen hardnakket påsto noe annet på Snapchat. Problemet var at eg fant ikkje tilbake til retten på TikTok….Joooda, eg vet HVEM, det er “helleorbeck” (Helle Ørbeck) – Problemet var å finne filmen med maten…Klikk deg så inn på “Middagstips” på brukeren hennes, og såååå kan du bare scrolle deg nedover til du finner den…

Prøvde å dele TikTok`n hennes på Snapchat; Gikk ikkje!

Krydder i retten? Hvitløksalt, Løkpulver, Timian, Paprika, salt og pepper. Hvor mye? Har ikkje peiling så eg prøvde meg frem og smakte meg frem til eg var fornøyd. Vel verdt å prøve, forresten? Hun Helle der, følg henne på TikTok, makan til mye godt skal du leite lenge etter. Hun lager mye spennende og flott is også.

 

 

HA EN FIN KWELL
OG NATTINATTI

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg