Trenger du ei stille stund?

Designet av Siri Nilsen

 

Tror alle me som liker å strikke kan være enig i at det terapi i hver en maske, det å kunne sitte å slappe av med et deilig strikketøy er helt magisk. Det å ramle over et par strikkedesign som starter på Sakte– Vel, stort bedre enn det blir det ikkje….Sukk, så nydelig! ♥ Mønster av denne typen tar jo litt tid, hver maske skal jo nøye “behandles” for å falle riktig, det er bare å nyte! Ser for meg: Koooser meg på oversiden, og så springer eg på vottens baksiden for å komme tilbake til der det er gøy! 🙂 Absolutt votter etter min smak!

 

SAKTEVOTTER
Bildet over
Str liten og stor dame
Norsk Strikkeoppskrift

 

 

 

 

Designet av Siri Nilsen

 

Jammen er det ikkje også ei lue til! Her altså, her har du f.eks den lekreste julegaven om
du har tenkt å strikke noen. For en gave sier eg bare ♥

 

SAKTELUE
Hodeomkrets fra 52 cm til 62 cm
Norsk Strikkeoppskrift

 

 

* * * *

 

 

 

Været er Grått, Grått OG grått! Say no more.…blir virkelig søvnig av det gitt, eg som nettopp sto opp! Eller, fordi eg våknet stående ved siden av senga i 8 tiden med stive legger gikk eg bare på kjøkkenet å laget kaffi – Så ja, da sitter eg her da! Det er – i følge mobilen min – meldt SOL i 12 tiden. Det er lov å håpe selv om det ser mørkt ut. Skal jo ut på handel for mor mi som vanlig på en torsdag, men det er koseligere å farte rundt uten alt det regnet.

Håper i grunnen det blir en kjapp rund i dag for eg har behov for å slappe litt av. 2 dager med tannlege og optiker tar på – for meg– blir jo litt hit og dit, opp og ned. Når eg er tilbake i dag skal eg bare krype inn i en god pysj
å slappe av. Blir nok at eg daler ned på Hobbyrommet for nå har eg satt desember på blokka! Ønsket er jo å få til litt Julekos her på bloggen som eg pleier. Før eg la meg i natt fikk eg avgårde et par mail til noen som kan bidra til det 🙂 Vil tro at det går i boks.

 

 

LAG DEG EN FIN DAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

2 kommentarer

Siste innlegg