“VOTTER, så klart!”

Designet av Sarah H Arnold

 

Votter er omtrent som med sokker; Alle trenger et eller uhorvelig mange par, Alle bruker de og det er egentlig noe me som strikker alltid bør ha på pinnene – Ikkje nødvendigvis på aktive pinner til en hver tid, men lett for hånden får eg vel si 🙂 Vet aldri når behovet skulle dukke opp, og dessuten er det en “bænkers” til å gi i gaver – Til alle!

Vottene over er strikket i Cascade220, et deilig garn. Har du ikkje dette i kurven din så vil eg si at garnet havner
i den kategorien eg kaller “Vanlig godt ullgarn”. Hvis du f.eks kjenner til Safir (Sparkjøp), Vestavind (Obs) eller f.eks Lima (Drops) så havner de i samme kategori og alle er GODT egnet til votter og du kan fint strikke vottene på bildet i disse garntypene. Ååå eg kjenner faktisk på behovet for å fylle opp Safirbeholdningen min…..Har fortsatt Dette Teppet øverst i topplokket…Kunne egentlig tenkt meg å hamstret Vestavind,
men det er ikkje i såååå mange farger…sukk

 

 

 

Designet av Sarah H Arnold

 

Men ok, tilbake til vottene…Tveband er jo alltid lekkert på votter, en flott detalje 🙂 Ellers, om du skulle har lyst på andre, eller flere votter så har Sarah H Arnold andre flotte – Disse liker eg veldig godt!

 

 

RABBIT ROWN MITTENS
Bildene over
Str small, medium og large

 

 

 

* * * *

 

 

 

Sånn, der starta ei ny uke og vaskemaskinen her i huset er skrudd på og har i grunnen en formidabel jobb foran seg!! Om vaskerommet er tømt på fredag er det i grunnen bare været som kan avgjøre – Krysser fingrene for godt tørkevær for me har alt for mye håndklær og sengetøy som skal vaskes….STØNN!

Nå begynner det å lette litt ute for eg kunne knapt se terrassen da eg sto fordi tåka lå tungt. I følge Yr.no er det meldt sol hele dagen så det sprekker nok snart helt opp. Det kommer Grønnsak“hagen” min til å like, det vokser merkbart fort når sola skinner 🙂 Er nok ikkje lenge til de første reddikene kan nytes, eneste eg er litt usikker på er agurkene! De står i drivhuset og skal etter boka ha det godt, men syns kanskje de vokser litt treeegt!? *Usikker* Ellers sånn på strikkefronter må eg strikke mye i dag for å komme i mål med det eg styrer med, jakken min har begynte å føle seg glemt, og det kan eg ikkje ha noe av! Jaja, bare litt kaffi til nå så kan eg starte dagen…

 

 

KOS DEG
OG NYT DAGEN

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg