VINTEREN ER HVIT OG KALD


Marjorie Dussaud

Dette sjerfet kan eg anbefale på det varmeste, ikkje er det vanskelig og så er det jo så lekkert!
Eg har selv strikket et par og eg brukte Nepal. Du kan få mer info og se bilder av mitt sjerf
HER!

 

 

WINTER BERRIES
Bildet over

 

 

 



Marjorie Dussaud

 

TRAILBLAZER

 

 

 



Majorie Dussaud

 

ROSALIE MITTENS

 

 

 



Lynette Meek

 

WINTER CROSSING HAT

 

 

 



Sue Howarth

 

WINTER TWIST GLOVES

 

 

* * * *

Eg var så sløv her i sted at eg faktisk tok meg en tur UT! Der var det kaldt kan du tro! Kjørte kun ned på Joker og kjøpt tyggis av alle ting hehe Om ikkje noe annet så våknet eg litt iallefall 🙂 Herlig å kjøre den lille Bmw`en til Amira, går som ei kule og har godt anlegg (Les:Høy Musikk)

Nå er eg i grunnen klar for kwellen og skal IKKJE glemme Farmen i dag! Det gjorde eg sist så eg ble litt forvirret da eg så reklamen, skjedde en del sist som eg ikkje fikk med meg….Jaja eg henter meg vel sikkert inn igjen 🙂 Spennende å se hvem som ryker i kwell??

Ellers eg jo bare TAKKE for den enorme responsen på Den Første Innlegget I dag! WOW altså! SÅÅÅ mange som engasjerte seg og det har tikket inn med mail/meldinger i dag! Jøss! Føler meg ganske blyg ja, men ok, hvis dette virkelig kan hjelpe så mange er det bare GODT!
TUSEN TAKK skal du ha 🙂

Da trenger eg litt NY kaffi i koppen!

 

 

KOS DEG OG HA EN
DEILIGE KWELL!
DET SKAL EG 🙂

Go`klem fra ei Fornøyd Vibbedille 🙂

#strikk #strikking #sjerf #lue #votter #hansker #oppskrifter

1 kommentar
    1. Kosa meg nå med å lese litt tilbake i bloggen din, med kaffen, mens jeg venter på at eplekaka som står inni ovnen skal bli ferdig. Jeg kjenner at det er høst, for jeg får sånn lyst til å begynne på så mye nytt. Det oransje sjalet er bare til å dø for, skulle ønske jeg ikke var så allergisk for alpakka. Klem fra meg.

Siste innlegg