2 Kjappe og Gratis Høner

Designet av Ashley Parker

 

Siden det bare er palmesøndag rekker du fint noe høner å pynte med i år, ja det er jo ikkje heeelt påske ennå 🙂 Siden det er heklenåla som skal ufolde seg går det jo rimelig kjapt, i tillegg er det nål nr 5 og da går det lynkjapt da 🙂 Designeren lover også at dette er noe du som nybegynner kan gi deg i kast med, ja og sånt liker me.
Jo enklere jo kjapper, ja og enda flere høner kan du spre rundt i huset.
Høner er jo noen koselige fjærkre enten de er fluffy som den over her, eller….

 

Sir CLUCKSALOT
Bildet over
Gratis oppskrift, hvis du vil ha en reklamefri oppskrift kan du kjøpte den på Ravelry HER.

 

 

 

 

 

Designet av Ashley Parker

 

glatt som denne 🙂 Skikkelig koselig og eg svipper oppskrifta inn på lista mi over “Må Ha” ting 🙂 Den lista er for øyeblikket veldig uoversiktelig så eg må nok snart ta en liten opprydning 🙂 Liker du å pynte med høner generelt kan eg jo tipse om noen andre kule, de er strikket og eg har meg en liten gjeng her på bordet.
Du finner de Her Inne (<—Norsk oppskrift)

 

CHICK JAGGER
Gratis Oppskrift, hvis du vil ha en reklamefri oppskrift kan du kjøpe den på Ravelry HER.

 

 

* * * *

 

 

 

 

Etter å ha støpt en hel gjeng med Store Egg i går var det helt nydelig å sette seg ned i pysjen å strikke på Jakka mi! Det går som en drømt, garnet er nydelig å strikke med og eg “skjønner” meg på jakke og oppskriften, blir nok en herlig digg “slenge seg på jakke” 🙂 Gleder meg til den er ferdig og eg kjenner jo allerede nå at den jakka kunne eg fint tenkt meg i flere farger!!

I dag skal eg roe heeelt ned, kjenner at kroppen og eg trenger det. Hadde tenkt å kjøre ned til mor mi med et par egg (av de eg laget i går), men ute plasker det ned i kjent vestlands stil…det var DAM på stuegulvet når eg sto opp! Ali slapp ut Milo (<—Katta!) i natt og glemte å lukke døra når han la seg…Jadda…da var det frem med håndklær når eg kravlet ut av seng halv 12! HALV 12!!! Meg?? Ja eg kan skylde 1 t på klokkestillinga, men resten er moi! Jiiis for en start på en søndag…Har planer om en dusj før eg setter meg ned for å perler, skal bare slenge rent på senga til Dib, det er fort gjort siden alt ligger klart 🙂 Men du?

 

 

KOS DEG OG HA EN
DEILIG SØNDAG

 

 

Eg har forresten veldig, veldig lyst å knyte makramé….Trooor eg må gjøre noe med det…snart…Husker du det? Fra barneskolen? Sååå gøy!

 

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg