Alle andre gjør det jo…

 

Det er nesten ikkje til å unngå hva som er i gjære om dagen! Annen hver blogger på lista skriver om det….VIXEN SIRKUSET! Ja jo, det er jo LITT sirkus *ler*. Men som alle andre “arbeidsplasser” trenger jo også bloggerne (eller Influncerene) en arena hvor de kan knive om heder og ære. Eg syns veldig ofte det er de samme om igjen og om igjen som vinner…? OOM det er de beste? Vel, det kan jo definitivt ofte diskuteres. Basert på tidligere kåringer vil eg si at eg absolutt burde hatt en sjanse, i allefall om de etablerte en Veteranklasse, har over 15 år på baken her.

Helt ærlig? Med tanke på at det er en del Kreative bloggere av ymse slag så er det absolutt på tide at de får en “Kreativ kategori” – For et års tid siden sendt eg en mail til Support om de kunne lage en en “Hobby” kategori på Blogglisten, vipps så fikk me det. Så ja, alt er jo mulig, ikkje det? Men ok, la oss heller komme til poenget! Har du en blogg du syns fortjener litt glory klikk deg inn på Vixen Her og skriv en nominasjon. Du kan nominere hvem du vil, undertegnede vil eg si passer best under “Livsstil” siden det ikkje er noen Kreativ kategori.
Eg Hobbylerer jo faktisk mer enn eg sover!

Eg har nominert flere blogger, mitt eneste “krav” er jo selvfølgelig at eg liker bloggen og ikkje minst så BØR de blogge jevnlig – En blogger som popper opp i ny og ne en gang i halvåret syns eg ikkje har noe på Vixen å gjøre…Min mening!

En blogger EG syns fortjener å reise til Oslo er V I V I A N! Å ja, eg er virkelig blitt glad i den dame ♥ NEI eg syns ikkje hun fortjener en nominasjon fordi hun er syk – Det er ikkje av medlidenhet eg nominerer henne, og det syns eg heller ikkje du skal gjør! Nominér henne for hennes dyktighet! Hun skriv godt og hvis du er på jakt etter en ærlig blogger som er det uten at hun må skriver det i headingen sin, ja så er det Vivian! Hun får meg til å le av de mest absurde situasjonen hun beskriver OG havner opp i med begge beina, hun får meg til å gråte av ærligheten for hva som er i vente og hvor urettferdig livet kan være, og ikkje minst får hun meg til å tenke. Vivian er den tøffeste eg kjenner! Hun driver å flyr rundt i Paraglider f.eks! Eg hadde daua!
Hun har vært nominert før, i 2019, og denne gangen fortjener hun å vinne!

Skulle nå eg av en eller annen grunn bli nominert (Hva med en ærespris for lang og tro tjeneste? Har sett blogger få det for færre år enn meg, ja og eg har maaange år på baken som sagt hehe)

 

Men ok, skulle det nå skje, ja at eg skal reise til Oslo – Daaa skal eg flashe….


….Flamingoen (<—Designet OG strikket av moi) på rød løper (Det er jo kaldt i oktober så det passer supert) – Etter på skal eg på “date” med Brit for me har ei kanne kaffi me skal kverke 🙂 Brit er forresten en annen blogger eg har nominert, hun fortjener medalje og vel så det for alle truslene som har haglet det siste året, men selvfølgelig mest av alt for en rivende dyktig penn som til tider er konge ironisk.. Hun skrive en type blogg som eg må lese hver dag og det er ikkje rent lite eg har lært av hennes skriverier, ja enten det er i historie, politikk, samfunn etc. Brit er en fighter som IKKJE gir seg for 5 flade som me sier her i Stavanger 🙂

Da er det faktisk helt og holdent opp til deg kjære leser hvem som blir nominert! Litt av et ansvar du får gitt 🙂
Du kan nominere frem til 1.september. Lykke til!

 

Mandag! Jaja da må man en tur på butikken da vettu! Amira og Eirik kommer på middag her etter jobb i morgen og middagsønsket var Ravioli. Det er ikkje noe eg har lagret i skapet så de må eg kjøpe ferske + Kremfløte og Blå Castello! Dette er en BLYtung middag i fett %!! Ahaaa, men det er farlig godt da! Tenker eg surrer sammen en frisk salat on the side. Er også igjen på tide å koke Ingefær Shot, så da satser eg på fersk Ingefær i disken 🙂
Etter på det? Ja da er tiden inne for å parkere seg på Hobbyrommet da vettu 🙂

 

 

HA EN FLOTT MANDAG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar
    1. Tusen takk for nominering. Og ja, jeg er så enig med deg i at Vivian fortjener å ikke bare bli nominert men å vinne. Hun må da være folkets favoritt?
      Du hadde selvsagt og fortjent en Oslo-tur. Og jeg hadde selvsagt tatt turen inn til Hovedstaden hvis du var der. Vi får krysse fingrene.

Siste innlegg