ENDELIG – Eg er så HELDIG!

 

I 2 år har eg hatt lyst på denne sekken fra Muud, og nå har eg den! Var meningen Ali skulle kjøpe den til bursdagen i fjor, da var den t.o.m på tilbud, men vipps så var det tomt gitt! I år fikk eg den av ungene mine; Amira, Eirik og Dib – L Y K K E ! Ahaa den er så myk og god, mye større enn det eg trodde, noe som forøvrig er supert! Eg bruker aldri veske, liker det ikkje, men eg har jo behov når eg er ute å fyker – Da er denne sekken perfekt til alt dillet mitt! Nå trenger eg bare den perfekte veskepynten, og den skal eg kun lage en av MoHaaaa!
Hmm tror hva det skal være?

I tillegg til sekken fikk eg ei stor flaske Refill til den Rituals Duftepinne greiene me har i stua, dermed fikk eg også fylt opp duftepinnene her på Hobbyrommet også + Eg fikk en egen duft til bilen 🙂 Deilig deilig! Ikkje bare det, eg fikk også en diger bukett med Gladioler fra Eiriks foreldre! Oh my, de er jo sååå flotte! Eneste problemet, eg har ennå ikkje klart å tenke ut hvor det var eg satte den store vasen vår…..! De krever jo en stor og stødig vase for eg vil jo ikkje klippe de ned…Pr nå står de i en 5 l bøtte i stua, så dukker nok vasen opp 🙂

 

 

 

 

Før kakefesten, satt eg her på Hobbyrommet vettu….Glemte jo tid og sted for eg kjøpte “Top Gun-Maverick” filmen på Tv2Play og mistet helt tiden! FOR en film, blir nok å se den flere ganger!
Samtidig fikk eg montert Badeand serien med markører…

 

 

 

…lakket uglene som nå er klare for montering +…


…fått ferdig froskene. De er nå lakket og henger til tørk 🙂
Alle markørene i innlegget blir med på Strikkefestivalen i oktober 🙂

Nå er tanken å bare surre videre her på Hobbyrommet,
i morgen er det jo mandag så får man se hva uka har å by på….

 

 

HA EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

2 kommentarer
    1. Hipp hipp hurra 🥳🥳🥳 Gratla med dagen 🤩 høres ut som den har vært fin 🤩

    2. Lekker sekk! God bedring og kos deg som best du kan på hobby rommet.

Siste innlegg