Er du lettskremt?

Reklame | Rito Hobby

 

Jaja så ble det Halloween da! Overhodet ikkje planlagt at det skulle skje i dag, men siden eg var ute å handlet Lyng og diverse bare skjedde det. Kunne jo ikkje ha sommerperlerier OG Lyng + andre høstplanter?? Ikkje sant…Så ja, nå blir det skummelt en måneds tid!

 

 

 

 

Zoombiene og Lykta (helt til venstre) finner du i PERLETID og de store armene ligge gratis
Anja Takacs sin blogg 😀 De Store Edderkoppene ligger også der.

 

 

 

 

Nå trenger du bare å få i hus litt perler kanskje? Beste plassen å gjøre det kjapt? Det er hos Rito Hobby
har aldri ventet lenge på pakker der i fra! Alt eg perler er i
HAMA MIDI

Ååå jammen er eg GLAD for at eg har Alt av Juleperlerier ferdig!
Dvs eg kan konsentrerer meg om å lage julegaver i år 😀

 

 

 

 

Eg var jo ute en tur i dag som sagt, og da traff eg på han her! Han var jo omtrent tam(?) eller kanskje han bare var veldig opptatt med å suuuge til seg sommerens siste nektar?

 

 

 

 

Ok, du som var med meg på Snapchat i dag vet at eg allerede havnet rett ut på glattisen ….Så det sang også!! I går var me innom Nille en tur, over alt hang det plakater med 30% og 50%. Eg var jo ganske sikkert på at en av de plakatene gjaldt disse blomster“Pottene”….nei da…det var høstnyheter…*Fillern* Egentlig hadde eg lyst på en som var enda høyere også, med 3 potter, men de pottene var veldig små så droppet den kjapt. Vel, eg hadde jo allerede shoppet disse (i hodet) på vei ned så eg bare MÅTTE ha de! Har jo som du vet leita ei stund etter en type blomsterkasser til å ha her på veggen for å lage meg en plantevegg 😀 Vel vel det ble ikkje kasser, men eg føler meg ganske så fornøyd og eg gleder meg til å plante i disse – Har tatt masse avleggere som skal bo her. På vei hjem kom eg på at Ali ikkje hadde kjøpt bursdagsgave til meg ennå (!!!) så da var det jo godt at eg fixet gaven min selv. Det beste var jo at Ali likte ideén min om plantevegg!

Er en mulighet for at det muuuligens blir et par potter til….
Får se hvor mange planter eg klarer å “lage”! ♥

Men ok, nå skal eg bare innom Hobbyrommet en liten tur før eg skal se ferdig Skal Vi Danse 🙂 I morgen blir det nok en dag sammen med Rito Hobby på Instagram, kall det gjerne en “finale” på det eg har laget hele helga + Det blir dobbel barnebursdag på ettermiddagen 🙂

 

 

KOS DEG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg