Gull av Gråstein

For 1 uke siden malte eg DISSE HUMLENE, men så kom regnet og eg skjønte at eg hadde tabbet meg ut —> HER! Så utrooolig mye jobb og det hele gikk rett i dass, for å si det sånn!

MEN! Eg pleier jo ikkje gi meg og humler skulle eg ha! Så ja, da er det bare å brette opp ermene! Dro til Biltema eg, ja for denne gangen skulle eg spare inn på arbeidet derfor kjøpte en DENNE spraymaling 🙂
Kjøpte Gul, Svart, Rød og Blank

Prosessen ser du på de første bildene her. Startet med å vaske steinen godt, lakket de 3 ganger i gult.

 

 


Når de var skikkelig tørre tapet eg de opp, eg tapet det eg ønsker skulle være gult/rødt, det andre ville eg ha svart. Da eg dro av tapen hadde det “blødd” litt i kantene og nå har eg lært hva eg gjorde feil. Når eg sprayet etter tapinga burde eg har sprayet først med gult og så svart, da hadde eg forseilet tapen med gult og ikkje svart.

Så ja, da har eg brukt ei stund på å sitte å flikke på kantene i dag….
blir jo aldri fornøyd! JA det er DILLETE! hehe

 

 

 


Siden eg sliter litt med å fokusere er det IKKJE enkelt å få rene linjer på detaljene,
men da får eg flikke på de også….når eg får nye briller *humrer*

 

 


Må si er eg er glad for at eg valgte denne varme gulfargen!
Ble bare enda mer riktig 🙂

 

 

 

I denne runden ble det også et par Marihøner ♥
Også disse har eg tapet og det gikk veldig greit 🙂

 

Har vært mye ut å spraye, inn igjen og så ut igjen ca 100 ganger i løpet av hele dagen. Inne mellom har eg prøvd å strikke litt, men før eg fikk satt meg så var det ut å spraye igjen 🙂 Men, nå er det kwell og humler og marihøner står fint ute på terrassen så da er det bare å krysse fingrene! Det er ikkje meldt regn før fredag kwell og det blir jo den ultimate testen for steinene! Han på Biltema sa at de skal kunne stå ute når de er lakket, og det har eg gjort 2 ganger! I morgen er det pillemen meldt 18 grader!! Troo om det er noe som spretter i grønnsakkassen da?

Jaja, kwell og nå blir det strikkings, og Lost 🙂

 

 

KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra ei fornøyd Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg