Gutta ble sååå skuffet…

 

I går mens eg holdt på å lage alle de fargerike marengspinnene gikk formelig Ali rundt her å plystret – Han E L S K E R pikekyss! Nå i ettermiddag har eg sittet å pakket alt eg laget i går, Ali kommer inn å spør hvor skåla med pikekyss er….? Hæ?? Å ja, nei eg har pakket alt!

Vel…når han gikk for å kwile litt tidligere skled eg inn på kjøkkenet å svingte en ny porsjon som nå står i ovnen 🙂 Prøvde meg med 5 farger i dag, ble ganske fornøyd 🙂 Siden eg begynner å gå litt tom for farger svippet eg innom Cacas i natt og fant Denne Pakken + en kjøpte oransj uten om, så nååå skal eg være godt rustet på fargefronten 🙂 Fant også en del julekakebake stash, ja nååå gleder eg meg til julebaksten Ho Ho

 

 

 

 

Det ble 17 poser med små pikekyss ♥ Det må eg tipse deg om; Liker du å bruke cellofanposer når du baker eller pakker andre ting? Vel…eg kan rapportere om at Nille er rimelig dyre om dagen, men inne hos Congratulations finne du cellonposer i alle størrelser og i en pakke er det 100 stk + det er extra fine priser 🙂 Det er også der eg har kjøpt Papirposene med vindu over- de får du også i forskjellige størrelser. Klistermerkene på posene har eg kjøpt Her hos Personligalmanakk.

 

 

 

 

Var ute å svintet en tur i dag og tok meg en kjapp tur på Ikea. Fikk med meg 8 m hvitt stoff som eg skal ha over bordet på lørdag. Var også på utkikk etter noe å ha alle disse “slikkepinnene” i…Eg har samlet på mange slike glassflasker som me kjøper med sjokolademelk, men de ble litt smale i halsen. Eg ente opp med en 6-pk med melkeglass hehe Det ble faktisk ganske så fint 🙂 Glassene havner nok i kjøkkenskapet etterpå for me trenger virkelig vanlige glass.

Har 5 blomsterpinner å pakke og ellers er eg i grunnen ferdig…trooor eg…? Det er noe småplukk som gjenstår, men eg vil tro eg er fornøyd når eg legger meg i kwell…ehee…natt! Mye mulig du allerede er drittlei hele Tananger Dagene, men de siste ukene har det vært lite tid til så mye annet for meg, så eg skal se om eg kan smelle sammen en Give Away til i morgen bare som en Takk for tålmodigheten 🙂 Nå skal eg bare…perle noe

 

 

HA EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

3 kommentarer

Siste innlegg