HURRAAAA!!

 

Ikkje sant!?!? Kom akkurat 3,5 min bak rushet i dag og der med gikk det i max 40/50 kmt på E39 retning Ålgård i dag…Vel vel, helt OOOK, ja for fortjenesten var nydelige nuggets ved ankomst (De er oppspist på bildet!), men eg klarte å ta bilde av innspurten på Cæsarsalaten *ler* Likte ikkje så godt kyllingen i salaten så det var absolutt en inner 10`r med de nuggets`ene altså…! De er sååå gode, litt sånn passe spicy 🙂 Har hatt noen skikkelig koselige timer på strikkekafé med damene, jaggu fikk eg ikkje strikket noen cm også så nååå er eg
snart klar for montering av Bunny`n.

Mens eg sitter der ute plinger det inn en sms: “Jeg vil gjerne kjøpe det rosa garnet av deg!” Woop Woop og der med kunne eg med helt ren samvittighet bare klikke hjem det samme garnet i riktig farge for meg; En syyyrlig og deilig gulgrønn`ish. Samme farge som genseren orginalt er strikket i 🙂 Ååå nå gleder eg meg for den skal strikkes fort som F…så på neste strikkekafè har eg garantert med meg et stort strikkeprosjekt 🙂 NICE!

 

 

 

 

Før eg fartet avgårde på strikkekafé surret eg litt her hjemme, jau jau fikk litt gang på noe leire da vettu….Det er ganske herlig å holde på med om eg ikkje vet helt hva eg vil styre med. Har en del eg vil perle, men når man er fullstendig tom for hvite perler er det mye som stopper opp (Fikk nemligen en idé ser du….Å ja det er innafor å begynne å tenke jul nå…) derfor sendte eg akkurat en bestilling over Skagerak så eg satser på å få gang før helga kanskje? Muligens neste uke 🙂 Det blir bra!

 

 

 

 

Før eg gikk fikk eg laget meg denne….Spennende haha En “ball” liksom….!? Jepp, eg har pakket inn en liten ballong og ikkje tro at det er gjort i en fart, det tar litt tid, men eg hadde jo trodd den var tørr når eg kom hjem nå i kwell!? Nei da, den er ikkje helt klar for fortsettelsen helt ennå. Eg skal nemlig se om eg kan skjære noen hull i den før eg fortsetter så får me sjå da vettu 🙂 Som vanlig ser den veldig bra ut i tankene mine så får me sjå da vettu. “Om eg er ferdig med det store fiskedyret mitt?” Naj, den sitter opp på øverste hylle og venter på fortsettelsen…har en tanke om at eg MÅ HA noe skikkelig glittermaling!! Mmm du vet Kong Tritons rike? Mmm noe sånn, ja tenker på farger som havfruer og sånn…! Vel eg vet hva eg vil ha så eg får bare lete litt, men den er absolutt ikkje glemt ♥ Noen ganger tar bare prosjekter litt mer tid enn først tenkt, derfor er det herlig å surre
i vei uten noen form for deadline.

Har også fått spørsmål om eg skal lage noen flere julenissemarkører! Snakke om at eg har begynt å tenke jul Ho Ho Eg har en del Cernit her i skuffa så skal ikkje ser bort fra at det blir noen i år også. Laget ikkje så mange i fjor for eg visste jo ikkje om det var noe noen ville ha, men der tok eg feil 🙂 Har en del juletrær og reinsdyr igjen da.

Men nå? Tja, kanskje eg bare skal strikke litt mens eg ser på House?

 

 

 

HA EN FIN KWELL
OG NATTINATTI

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg