Invasjon på Hobbyrommet!!

 

Sånn skal et Hobbyrom være! AKTIVT og litt kreativt rot! Det har det virkelig vært i dag, takket være 2 “små” (De begynner å bli store nå!) som elsker å lage ting. Det har blitt laget smykker, bilder i form av farger + klipp/lim og fri fantasi. Trym startet med å slå seg ned på sofaen i stua med garn. Han fikk blod på tann når han ble vist hvordan man fingerhekler slike tjukke “pølser” så han er på vei til nye Guinnes Rekord! Stor iver må premieres så eg sendte med han en strikkesekk med garn og skal gi beskjed når rekorden er nådd – Han er ved meget godt mot 🙂 Sånn skal det være!

 

 

 

 

 

Alma Sofie og eg satt lenge å perlet alene, trooor de aller fleste perlene eg hadde var i aktivitet. Alle var jo akkurat like fine og valget var vanskelig: “Da tar eg bare 1 av hver når eg ikkje klare bestemme meg” – Fin innstilling! Ble mye fint, og siden smykkeskrinet hun fikk til 5 års dagen gikk i vranglås og Jollyroom sendte meg et nytt (Vanvittig flott service der altså!) har hun masse ledig plass å fylle 😀

 

 

 

 

Ikkje overraskende ble hun helt forelsket i disse perlene (Jammen godt eg kjøpte et par store poser sist eg shoppet hehe) så ja, det ble laget noen dyrehager både som smykker og armbånd 😀

Trym tok seg noen strikkepauser og ble med på perlinga og han tryllet armbånd både til seg selv og pappa`n. Neste gang må de bli her ei helg, alt for kort bare med en dag når det er så mye man kan lage og kose seg med. Utrolig trivelige unger å hobbylere med, ikkje noe styr, bare masse kos! Elsker hvordan den kreative hjernen jobber hos ungene, me voksne har mye å lære av den friheten der – Me er alltid så redd for å gjøre noe feil, men er det et sted INGENTING er feil så er det ei Hobbyverden ♥ Ja til flere slike dager!

 

 

 

 

 

Innimellom fikk eg ferdigstilt noen flere armbånd, de finner du HER INNE sammen med mange flere 😀
Har også andre varianter: BarneArmbåndActionArmbåndJulearmbånd

 

 

 

 

 

Etter endt kosedag ryddet eg kjapt alt tilbake på plassene sine, satte meg ned, Milo kom også å slo seg ned. Han der altså! Vet å ta seg til rette selv om han har fått sitt eget saueskinn i kroken under skrivebordet 🙂 Vel vel, sitter litt i Go`stolen akkurat nå, skal lage meg litt mat og inn på Hobbyrommet igjen.
Chicago Fire venter så får eg se hva eg kreerer utover kwellen.

 

KOS DEG!

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar

Siste innlegg