Pynter du til Høsten? -Gratis Strikkeoppskrift

Designet av Louise Bollanos

 

Har du eget stæsj som du drar frem når høsten nærmer seg? Eg har i grunnen ikkje det bortsett fra litt Halloween pynt, nå har eg jo også en del Halloween Perlerier som skal monteres opp ut om ca 1 mnd – Gleder meg til det! Uhuuu Ellers pleier eg som regel kjøpe noen gresskar i diverse størrelser fordi DET syns eg er en skikkelig koselig høstpynt. Dessuten har eg funnet ut at gresskar kan brukes til mye og at det faktisk smaker kjempegodt!
Kan anbefale å lage Marmelade av gresskarene du kjøper i år.

 

 

 

 

Designet av Louise Bollanos

 

Som du ser så går det fint an å strikke seg gresskar også! Mye billigere blir det også, spesielt om du ikkje har tenkt å spise de du kjøper. Disse putter du bare i en boks og setter på boden til neste år 😀 Ved å ha tilgang på denne oppskriften kan du jo endre flettene til diverse struktur slik at du får forskjellige gresskar. Hel kanel var jo ikkje dumt å bruke som stilk nei, det så eg ikkje med en gang. Strikk gresskar i diverse størrelser og lag en flott bordpynt “installasjon” på f.eks spisebordet.

 

CINNAMON CABLE KNIT PUMPKINS
Bildene over
Gratis Strikkeoppskrift

 

 

* * * *

 

 

Mandag gitt….TÅÅÅKE og klissvått ute! Hmm hang ut klær i går da det var sol, sjekket Yr.no og det skulle være sol også i dag…Tok inn stativet da eg sto opp…klissvåte klær...Jaja sånn er det med den saken.

Dagen skal brukes til å perle mest mulig! Har allerede perlet mye, men siden nye ideér stadig popper opp bare fortsetter eg, sånn er det med den saken *ler* Skal også snu fisken i dag og få lagt på leire på den andre siden, ute over det? Vel, du finner meg på Hobbyrommet om det skulle være noe 🙂 Eller du? På onsdag er det 1.september så da ER det jo høst, men du kan også nominere bloggere/influencere til Vixen frem til da 😀 Siden eg skriver blogg på 16.året må eg jo nesten tipse om det, HER INNE kan du nominere alle de du liker 😀
*Hint-Hint*

 

 

HA EN FLOTT MANDAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar

Siste innlegg