Sett en knapp på det!

Reklame | Rito Hobby

 

Noe me strikkere har til felles (i allefall de fleste av oss) er nok kjærligheten for alt dillet som følger med, og da gjerne knapper spesielt? Kan bare snakke for meg selv, men et Norgeglass med knapper er virkelig noe man bør ha om man er i “eliten” *ler* Norgesglass med knapper kan ha vandret gjennom generasjoner, ja helt tilbake da oldemødrene våre måtte klipper knapper ut av tøy for å bruke om igjen – Eg klipper egentlig kun av knapper som eg selv har sydd på noe som er blitt for lite eller ødelagt.

Men eg er heldig å har et glass med knapper som mor mi fikk da hun var ung, og da begynner me å snakke knapper fra før krigen. En gang har eg brukt av de knappene, og det var da eg strikket babyklær til min grandniese ♥ Resten skal eg passe på til det kommer nok et passende plagg.

 

 

 

 

Eg har jo vært i denne CernitBobla ei stund nå, eg er ganske tro med disse “periodene” mine, blander ikkje inn all mulig aktivitet. Har jo perlet i over 2 år nå og det å nå kunne sitte å lage masse gøy for hånd i fri fantasi er noe helt spesielt. Extra heldig er eg jo fordi Rito Hobby ville bli med på denne Cernit perioden! Rito Hobby  har godt utvalgt i farger og de har noen skikkelig flotte Selvlysende – De bør du prøve, de lyser veldig godt! Kontra mye annet hobbystash er ikkje Cernit av den dyreste. Pakken er små og før skjønte eg ikkje vitsen for man kunne jo bare bruke leire og male ting selv….Vel...for å si det sånn, etter at eg testet ut Cernit i fjor da eg prøvde meg på ringer fikk en aha-opplevelse! Det er jo ikkje de største tingene man gjerne lager av Cernit og da blir det plutselig veldig drøyt + at du selv kan blande fargene! Når eg fant ut det syns eg det var helt magisk! Me er jo vant med at om blander den vanlige leiren, eller kitt som det heter så blir jo alt bare brunt….

Anyway, tilbake til knappene! Her føler eg at det er absolutt ei nye dille under oppseiling! Så gøy å lage egne knapper da! Her blir det mye farger, kult å lage selvlysende knapper, eller hva med noen i neon? Ahaa ser for meg et par av disse på ei passende lue, eller på noen votter! Ikkje sant!? Ingen problem å lage til en jakke heller,
det er bare å dure i vei.

Kanskje eg må lage noen Juleknapper? Glitterknapper? Ahaa det må eg prøve: Pensle på lim, rulle i glitter og bare lakke! Da kan det jo nesten bli som en liten brosje på et pannebånd eller noe…Ubegrenset av muligheter her altså!

Alt du trenger av Cernit finner du Her hos Rito – Husk å plukk med deg lakk også, enten BLANK eller MATT – Smak og behag det der tror eg.

Tror eg skal starte dagen stille og rolig inne på Hobbyrommet noen timer, skal ut litt senere, bla til mor mi en tur. Gleder meg til i kwell for da blir det strikkings i stua med “Skal vi danse”
Nå har eg ikkje sett Tv siden forrige lørdag! *ler*

 

 

HA EN KOSELIG
LØRDAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

3 kommentarer
    1. Det å lage knapper var en utrolig smart greie. Tipper du snart er hekta.
      Og du, jeg har knappeboks ett eller annet sted. Begynte å samle da jeg var ung. Klipte av plagg dom skulle kastes, og kjøpte litt på jobb da jeg var stoffselger

    2. Så gøy å lage egne knapper 🙂 Jeg hadde også dilla på knapper til vesker jeg strikket en periode. Mamma hadde mange fine gamle, de var liksom mest morsomme 🙂

Siste innlegg