~ SOMMER & FARGER ~

 

Det er neeesten umulig å gå forbi noe sånt som dette…?? Me hadde oss en liten kjapp tur ut til Europris for
å handle påfyll av skyllemiddel etc til vaskerommet + et nytt tørkestativ. Siden sist me var der har det kommet en ny Normal Butikk på Sola, vanskelig å kjøre forbi! Ahaa går jo rett på et hav av fargerike neglelakker…
vanskelig å skli forbi…Vet`kje om neglelakker til 14 kr stk er av særlig kvalitet, men pytt pytt, eg skal uansett bruke de til å dotte og male på neglene – Om sommeren kan man være C R A Z Y !

 

 

 

Spiller ingen roller hvor mye perler eg har, disse måtte eg ha! Ser for meg fargerike armbånd/fotlenker og prikkete negler! Ikkje sant? Boksen veien 200 gr og det er en del perler….Nesten så eg bare må innom neste gang eg kjører forbi også! 50 kr er da ingen upris! Ellers på Normal kjøper eg alltid litt “spreke” Ajax Vaskemiddel,
så mange gode dufter! I dag var det middelhavsdufter som ble med hjem.

 

 

 

 

Eg har jo planer om å lage litt sånn Dots Mandala, venter på en pakke fra Canada med maling og verktøy!
Men, eg har allerede noe verktøy så før me gikk ut satt eg å testet det ut på neglene, går jo fint det! Ha Ha
Ser for meg at dette kan bli gøy 😀

 

 

 

 

På vei hjem svingte me innom Meny etter noen nygrilla kyllinger – Det er jo de beste! Vel hjemme var det rett ut på terrassen, plukket med meg en diger Crispy salat og et knippe med Ruccola 🙂 Kjøleskapet er jo et koldtbord av grønnsaker så det gikk kjapt å digge til ei skål med salat. Snurret sammen en sennepdressing og tømte over – Skikkelig godt!

Tenker eg skal sitte her å surre med Strikkefisker og markører, begynner å gå tom for charms, men har heldigvis en ladning på vei i posten 🙂 Etter hva de sier så er det mellom 6-8000 personer innom Solamessen i løpet av den helga så da er det greit å lage opp en del av det man lager. Skal ut å surre om ei stund så me får skravles!

 

 

 

HA EN FIN KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

0 kommentarer

Siste innlegg