Tak neste…. (Del 2)

 

Jaja så gikk søndag opp i leira da! Har sittet å surret og timene fyker. Ikkje sååå mye lengre egentlig, men det tar jaggu meg tid å lage, i allefall om man liker detaljer 🙂 Ei miniatyrugle f.eks, ja hvem liker vel ikkje det?
I eventyrland vettu, ja der er alt mulig og dimensjoner har ingenting å si. Liker du det, ja så er det det viktigste.
Da blir det et lite Del 2 innlegg om det er et Fairy/Lighthouse nettopp du ønsker deg.

 

 


Del 1 av eventyret finner du HER!
Greit å få med seg det om du ønsker å leke med leira slik eg gjør 🙂

Her har eg lage en typ Grunnmur, kjevle og bruk en spiss trepinne for å “tegne” den strukturen du ønsker din mur skal ha 🙂 Bare pass på at den er lang nok til å rekke rundt ballong…unnskyld; Huset. Eg måtte lage ei lita “støtte” foran fordi ballongen bare trillet avgård, gjør ingenting fordi den kommer bakom døra.

 

 

 

Sånn, 1 stk dør på plass. Det som er lurt; alt du kan lage flatt på bordet – Gjør det! Etterpå kan du sette det fast på huset med noen dråper vann. Mye enklere å jobbe med ting som ligger flatt.

 

 

 

 

Laget meg en ny mur som eg la i mellomrommet mellom døra og huset.

 

Riss ut der du vil ha vinduer, der etter “skraper” du vinduet ut. Husk at det er en ballong du jobber med, pass på at den ikkje sprekker. Lag deg et vindu du liker, om de ikkje blir like? Vel, det spiller ingen roller
Me er da fortsatt i eventyrland 🙂

 


Eg liker sopp, så det pynta eg opp med rund døra, en lite(stor?) stubbe for å dekke litt av mellomrommene.
Det finnes ingen grenser, det er bare å kjøre på 🙂

 

 


Det neste nå blir å forme til et tak, hvordan det skal være vet eg ikkje ennå, men eg tror det blir stilig 🙂 Nå har eg igjen pakka huset inn i plastikk for nå er det tid for å kose litt i Go`stolen sammen med…

 

 

 

…strikketøyet 🙂 Ble ferdig med en i går og har lagt opp til nr 2 🙂 Om eg blir helt ferdig i dag vites ikkje,
er i grunnen ganske søvning så kanskje eg sovner? Tja, hvem vet 🙂 Skal bare få med meg litt oppdaterte Nyheter og såååå skal eg fortsette på sesong 2 av en kjekk Serie: GOOD GIRLS! <—Anbefales!

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg