Tøff GaveStrikk

Designet av Jonatan Tollow

 

Mange av de som strikker gaver, som f.eks julegaver, de gjør det mer eller mindre hele året. Eg har ikkje tenkt
å begynne med “juleinnlegg” ennå, men det er jul hvert år og gaver produserers året rundt. Sommeren er jo en fin tid å friste litt sånn at de som strikker skal ha god tid på seg *ler*. Tøffe forbruksprosjekt ligger høyt på alle sine gavelister og det gjelder jo å fornye seg litt.

En knalltøff hals sammen med

 

HIGHWAY COWL
Bildet over
2 Størrelser
Svensk og engelsk strikkeoppskrift

 

 

 

 

 

Designet av Jonatan Tollow

 

…ei akkurat like kul lue er en inner10`er – Det er eg ganske så sikker på! Både lua og halsen kan du f.eks strikke
i Merino Ex Fine i følge designeren og DET er et garn eg vet mange er glad i ♥ Begge deler strikkes i 2-farget patent og det blir en utrolig flott effekt! Mulig du kanskje (som meg) må holde tunga beint i munnen i starten,
men det er skikkelig kjekt å strikke – Eg lover! Hvis ikkje dette blir flotte gaver – Til Alle – ja så vet ikkje eg 🙂 Happy Knit!

 

HIGHWAY HAT
3 Størrelser
Svensk og engelsk strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

 

Eg trooor Milo (<—Katta!) hevnet seg på meg i morges!! I går da eg skulle legge meg ville han tydelig bli med
i senga, men eg sa nei…! Grunnen til det var fordi han så ikkje klar ut til å sove, men heller leke. DET kan da fort bli et styr for å si det sånn, der med lot eg han stå igjen…Dummeste eg har gjort!! Kl 06.20 startet GAULINGA!!
Å HEKKAN for ei GAULING og kloring på døra, ja det var jo nesten så eg trodde det brant! Prøvde å rope “Hysj Milo!”, men da skjønte han jo at eg var våken og GAULET enda høyere…Da var det bare å stå opp for å se hva som var galt. I det øyeblikket eg åpnet døra fór han inn i stua og hoppet opp på skyvedøra, helt tydelig hva han ville: Ut å tisse!! Ali hadde jo selvfølgelig lukket terrassedøra før han la seg…Skulle trodd at han i det minste hadde lært…Har me ikkje kattedør, ja da må det jo være en mulighet for å komme seg ut. Eg kryper i senga igjen og når eg så står opp litt over 9 ligger Milo godt inntullet i sauseskinnet på sofaen…GJETT hva eg fikk lyst å gjøre? Ganske riktig….GAULE! Siden eg vet at det egentlig hadde gått mest utover meg satte eg meg rolig ned
i go`stolen og nøt kaffien….Å jada, katta sover ennå!

Ååå det var litt digg å komme inn i stua i dag og se at spisebordet var tomt for perlerier! YES! Eg ble ferdig med alle mine ideér og fargerike krumspring i går, ja du kan se hva eg har holdt på med de siste ukene HER INNE! Nå skal eg ha en lengre strikkepause før eg finner på nye perlerier, vet jo aldri når en ny idé popper opp, men i dag skal eg nå i allefall strikke! Fikk strikket en del i går kwell også mens eg så “Kompani Lauritzen”
og “Pørni” på Viasat 🙂

I dag er det søndag, og i morgen er det FRI!
Den naila eg fint!

 

 

 

NYT DET!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg