2 Par sokker Helt Gratis!

Designet av Anna Lange

 

Sånn, da var det jaggu meg fredag og eg er tilbake her nede på jorda igjen! FOR en gårsdag, ja det er jo nesten som man svever! Selv om eg “bare” var hjemme å koset meg i pysjen hadde eg det helt herlig! Masse koselige meldinger og gode samtaler her på nett 🙂 Nå er det tilbake til gode strikkeoppskrifter og ikkje minst flotte sokker! Fint å starte fredagen med 2 deilige sokker, spesielt med tanke på at de er gratis! Woop Woop så gøy!
Vær så god og forsyn deg 🙂

 

WATER BUBBLES
Bildet over
4 størrelser
Gratis oppskrift

 

 

 

 

 

Designet av Anna Lange

 

Alle juleentusiaster vet nøyaktig hvor mange dager det er til julaften, eg nøyer meg med å vite at det er UNDER 4 mnd til!! Det får da holde, ikkje for det, det i seg selv KAN gi meg tendenser til svettetokter – Bare nevner det!
Det er mye eg skal gjøre fra nå til da, eneste måten å få det gjort på er å starte i den ene enden. Kanskje den ene enden er å legge opp til et par Julesokker? I så fall plukker du de med deg rett under her, helt gratis!

 

CHRISTMAS EVE SOCKS
En størrelse
Gratis oppskrift

 

 

* * * *

 

 

Jadda, fredag betyr å hente hjem litt helgekos både for oss og mor mi. Amira og eg har i grunnen planlagt å lage Vårruller i dag, de er så digge de hun lager! Eg har bare fått beskjed hva eg skal handle og så blir eg vel muligens statist på eget kjøkken sånn i kwellinga 🙂 Gleder meg til middag eg 🙂 Planen er å hente med meg mor mi hjem her for en liten feiring av Gårsdagen 🙂 Ellers, ja utover det tror eg det blir ei rolige helg. Muligens eg får napp på en rimelig flott skjenk i eik som eg har funnet på Finn, i så fall er jo straks kjøkkenet ferdig og eg kan kaste meg over skuffer og skap! (RYDDINGS!)

Anyway, eg tror eg skal prøve å få fart på dagen, føler eg har en del som skal gjøres. Dib skal avgårde om en halvtimes tid og eg er veldig nervøs på hans vegne! HVIS han nå ikkje klarer det så får han ikkje ny oppkjøring før i desember!!! Det er pga de lange ventelistene som ble til nå under Corona!

Men du!? Det er 2 flotte Give Away som svirrer her på bloggen min, begge 2 har trekning i morgen!
Du må nesten bare kaste deg rundt og bli med! Du kan delta flere ganger om du vil 🙂

 

Give Away Nr 1 heter “TILPASSET”. Der kan du vinne en Workshop som går over 6 uker (på nett) hvor du skal lære deg å strikke plagg som pass til den som skal ha det. Klikk deg inn HER og bli med.

 

Give Away Nr 2 er fra POSTER STORE. Siden eg hadde bursdag i går ordnet eg 2 Gavekort på á 1000 kr som du kan shoppe plakater, poster, rammer o.l for. Klikk deg inn HER!

Men nå? HOPPLA!

 

 

LAG DEG EN FLOTT

FREDAG OG KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg