Gratis Baby Booties

Designet av Runningyarn

 

Sett så skjønt? Hva med å strikket et par til alle antrekkene? Ja det må jo matche skal vites, ikkje det?
Ja jo, oppskriften er på engelsk og nei den finnes ikkje på norsk, MEN! Eg har lest gjennom oppskriften
og det er veldig lite hokus-pokus

 

 

 

Designet av Runningyarn

 

Strikkes på pinne 2,5 og tynt babygarn. Det går med ca 30 gr så her kan du få unna noen rester i samme slengen 🙂 Elsker I-Cord snorer, det er det lille extra kontra en heklet og tvinnet snor, bare nevner det.

 

COZY BABY BOOTIES
Bildene over
Str 0-3 mnd (justerbare)
Gratis Strikkeoppskrift

 

 

* * * *

 

 

Ok, dag 4 av Corona. Dib gikk på jobb dag 6, så da er eg nok realtivt bra på fredag vil eg tro. Me har til nå hatt ca samme sykdomsforløp 🙂 Eg er opp stort sett hele dagen, ligger verken på sofaen eller i senga, borsett fra at eg gjerne tar meg en kwil på en 4-5 t hehe Er så ufattelig trøtt! Har ikkje hatt særlig feber i dag, men er rimelig tett både i hodet og i halsen. Heldigvis har eg ikkje vondt i hodet, da er det lite eg hadde orket. Sitter i grunnen å surrer på Hobbyrommet hele dagen, i dag fikk eg faktisk heklet ferdig en KoseSau så nå har eg 3 stk. Trooo om den nesten skal bli rosa? Eller, kanskje eg skal se om hodet fungerer til å komponere meg en kylling, eller no? Må jo nesten “finne på” en ny kylling nå som det snart er påske. Har planer om noen andre kyllinger også, men da blir det nok mer fjær og isopor- ja og en haug med lim….Men da må eg vente til hodet er på plass 😀 Om du skulle være gira på å få i hus noe nye Påskepynt til hytta f.eks så har eg designet både HØNER og KYLLING i fjor.
Bare å forsyne seg med gratis oppskrifter og mønster 😀 

 

 

KOS DEG

 

 

 

Tusen Takk for ufattelig mange koselig meldinger det siste døgnet, beklager at eg ikkje orker å svare alle. Det er som teksten svømmer på skjermen så eg er lite på mobilen. Vit at eg setter stor pris på det

 

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg