Gratis oppskrift – Luftig Tunika

Designet av WeCrochet Design Team

 

Velg garn til denne tunikaen basert på når og hvordan du vil bruke den. Det kan være alt fra en kjapp tunika du slenger over bikini`n på vei til stranda eller som en god og varm (alpakka?) tunika midtvinters.
Dvs alle hullene kan enten være luftige eller varme *ler*

 

 

 

Designet av WeCrochet Design Team

 

Garnet som er brukt er i DK tykkelsen (ca 112 m pr 50 gr) med en heklefasthet på 18 m. Det kommer til
å gå rimelig kjapt å hekle en tunika som dette og er helt overkommelig hva gjelder vanskelighetsgrad.
Det er bare å svinge heklenåla!

 

TEMPO TUNIC
Bildene over
Str fra 99 cm til 137 cm i overvidde
Gratis Hekleoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

Jaja, dagen ble ikkje så verst likevel! Eg våknet jo alt for tidlig i morges, kun etter ca 4 t søvn! Ventet på det egentlig for sånn går det når eg spiser rå kjøttdeig! Pleier å si at det “Nye” tarmsystemet mitt ikkje fikser det *ler* Meeen, noen ganger må man bare gi etter for rå kafta ♥ Eg bare krøp tilbake i seng halv 11 ca og sov til rundt kl 13 – Deilig!

Har vært flere timer på kjøkkenet og faktisk koset meg med matlaginga! Eg liker ikkje å skynte meg når eg kokkelerer, blir jo bare extra sliten da haha På menyen hadde eg bestemt at Fiskegryte var tingen – Den er knallgod! Har laget den en gang før og den ble akkurat like god, om ikkje enda bedre i dag!

Når eg endelig satte meg ned for å scrolle litt på Pc ble eg faktisk overrasket over tilbakemeldingen på “Er ikke du ufør? -Hvordan har du råd?” innlegget som eg postet i morges. På en måte føles det godt å høre at andre opplever noe av det samme. Det er ikkje alltid det at det stilles spørsmål til ting eg gjør og fortar meg, men de bastante påstandene som mange tillater seg å skrive: “Å ja, klart du har tid til mye hobby siden du er ufør. Mulig du kunne jobbet i steden for?” – Akkurat uttalelser som dette er blitt en gjenganger overfor meg….
Kom gjerne hjem her å “Lån skoa mine” så kan me snakkes 😀

Har ikkje blitt noe mer rydding på Hobbyrommet i dag, fortsetter der i morgen heller. Nå MÅ eg finne meg en film/serie et sted og få opp tempoet på jakka mi! Har kommet et stykke av gårde etter delingen 🙂

 

 

KOS DEG OG HA
EN GOD KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar
    1. Wow! Den tunikaen fikk jeg lyst til å hekle😃. Må bare ha et annet prosjekt ferdig først😊
      Ønsker deg en fin kveld med serier😙

Siste innlegg