Nå må eg DÅNE!

Designet av Jenise Hope

 

Vettu?? Nå er det søren meg snart 10 år siden eg første gang falt skikkelig for teppene til Jenise Hope!! Å ja da, eg har strikke flere av lappene til det til første teppet, men på den tiden hadde eg alltid mange strikkeprosjekt på gang…..det teppet burde absolutt blitt ferdig! Strikker mitt i tynt garnt, dette nye her er på noe tjukkere pinner og garn som er 100 m/50 gr. Hadde nok holdt et høyere tempo på dette 🙂 Sjekke fargene på det over da!

 

 

 

Designet av Jenise Hope

 

Dette var jo også råflott! Joda, samme teppe bare i andre farger. Selv om garnet som er brukt er tykkere kunne eg likevel tenkt meg dette i Finull….Eller kanskje ASK? Mmm kunne virkelig blitt helt nydelig

 

RAINFOREST BLOOM
Bildene over
Str CA 150 cm X 180 cm

Minner bare om at Dette er fortsatt ikkje er Reklame

 

 

 

* * * *

 

 

Nå begynner det endelig å bli svalt om morningen, dvs sånn ca 10 gr på soverommet når eg våkner 🙂 Da begynner eg å like meg. Planen er en tur ut i dag, svinge innom mor mi tenker eg 🙂 Mer planer har eg egentlig ikkje bortsett fra å fortsette der eg slapp på Hobbyrommet i går: Montere ny serie + lakke og gjør ferdig min egen veskepynt til den nye skinnsekken min 🙂 Mulig den pynten blir noe store!?!?! Får se når den er montert.

Da eg bestilte hjem alt Cernit`n her tidligere bommet eg på den hvite eg valgte meg, men NÅ nærmere heldigvis den skikkelig hvite seg i postgangen! Det er en del som stopper opp om man ikkje har hvitt!

 

 

HA EN FIN DAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg