Når du trenger mange (og kjappe) Julegaver!

Designet av Ducathi

 

B R E A K I N G   N E W S ! Altså, når du kan si: “Om 6 mnd er Julaften over….” Da er du sent ute, og det er jaggu på tide å starte strikkinga av de gavene du ønsker å gi bort! Har du startet?? Ikkje? Vel, om du ikkje har startet BØR du nå i det minste starte planlegging, og sååå er det bare å få gang på pinnene! Ikkje det?? Når det gjelder julegaver som enten skal strikkes eller på annen måte lages/produseres er det ALDRI for tidlig hvis det ikkje er spiselige gaver du skal gi bort.

Nå er det de som kommer til å si/skrive: “Off nei, la nå sommeren bli overstått først!” Æææ, da er det i mange tilfeller for sent og det er ikkje tull en gang – Been there, done that! I alle de årene eg strikket julegaver var alltid målet å bli ferdig innen 1.desember, det skjedde egentlig aldri så etter hvert bare kuttet eg ut hele greia. De siste årene har eg laget noe som enten kan Spises eller Drikkes og det har etter hva eg har skjønt vært vellykket.
Det forteller meg også at folk generelt har for mye, eller nok av det de trenger.

Det er mye man kan strikke som går inn under “Forbruksting”; Ja som votter og ikkje minst sokker! Dette er noe alle bruker, det slites og det trengs nye – Altså en ganske trygg Julegave hvert år så her er det bare å sette
i gang med Årets JulegaveProduksjon!

 

 

 

 

Designet av Ducathi

 

Vettu hva det beste med disse vottene er? Ja uten om det åpenbare; R I L L E R ♥ Ååå de er strikket i Nepal fra Drops  (<—Nå på TILBUD! 16 kr!) et garn eg liker veldig godt til de rette tingene, ja som det votter er! Både Lima, Nepal OG noen ganger Andes er perfekt til Votter. Alle 3 er samme type garn bare forskjellig tykkelse
(Regner med du visst det)

Strikker du de i Nepal trenger du 2 nøster til et par, dvs det koster deg 32 kr 🙂 Ang den lappen Ducathi har sydd på votten som i seg selv er en lekker detalje er det mange måter å løse det på, ja om du vil gjøre det samme. Du kan kjøpe ferdig lapper på de fleste garnbutikker, ELLER….Du kan lage dine egne merkelapper veldig enkelt!

 

KNUFFIG
Bildene over
En størrelse—> Passe mange hender

 

 

* * * *

 

 

Etter en lørdag med mange timer på kjøkkenet og ute på terrassen har eg tenkt at latskap og EGENtid skal stå
i fokus today! Jepp, eg har tenkt å ta med meg kaffikoppen inn på Hobbyrommet å se hva eg kan få gjort. Hmm eg trooor eg bør ha meg noen flere av Disse Boksene for i den Scrappekofferten var det mye smått som som kunne passet i slike. Kan ta en av skuffene i kommoden og lage et system med denne og lignende type hobbyting. Eg kan jo også bruke samme type bokser som eg gjorde til leira og gipsen – Da eg kan eg jo etter hvert bare sette de øvert på ei hylle eller noe…Vil nå i allefall ikkje bare sette en haug med småting i ei stor skuffe, da blir det kaos fortere enn fort. Behovet for å få noen hyller opp på veggene og snart ei Kallaxhylle inn nærmer seg 😀 Tok et kjapt søk på bokhylla og etter hva eg skjønte av det er den i Nederland på vei hit. Ikkje for at den hylla kan hjelpe meg noe særlig sånn sett, den skal jo bare romme masse bøker, men gleder meg likevel til den er på plass.

Jaja eg får ta meg 10 min på badet først, freshe meg litt opp til dagens innsats.
Etter hvert skal eg bare slappe av med strikking slik en søndag bør avsluttes.

 

 

NYT DAGEN DU OGSÅ
OG KOS DEG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

7 kommentarer

Siste innlegg